SV Basteom is haar sponsoren dank verschuldigd. Foto: Liesbeth Spaansen
SV Basteom is haar sponsoren dank verschuldigd. Foto: Liesbeth Spaansen

SV Basteom sponsortoernooi 2016

STEENDEREN - Zaterdag 21 mei wordt er in Steenderen het jaarlijkse sponsortoernooi gehouden voor de sponsoren van SV Basteom. De wedstrijden beginnen om 17.00 uur op sportpark Het Hooge Wessel.

"We kunnen het niet vaak genoeg zeggen dat wij als voetbalvereniging SV Basteom zeer dankbaar zijn voor de steun die wij vanuit het bedrijfsleven telkens mogen ontvangen. Zeker bij een intensief traject als een grootschalige verbouwing van ons clubhuis", aldus de organisatie.

SV Basteom wil er dan ook graag voor de ondernemer zijn, een samenwerking komt namelijk altijd van twee kanten. Zo worden er netwerkavonden voor de sponsoren georganiseerd en tracht de sponsorcommissie met de ondernemers mee te denken, hoe de sponsoring het beste de doelgroep van de ondernemer kan bereiken.

Verder beschikt SV Basteom over een goed georganiseerd en groot vrijwilligerskader. De vrijwilligers zorgen belangeloos voor het dagelijks reilen en zeilen. Dit geeft de vereniging een zeer actief karakter en houdt tevens de kosten binnen de perken. Voor de activiteiten en de entourage van de vereniging zijn de sponsors een onmisbare schakel. Zij brengen de vereniging in de gelegenheid om net dat stukje meer te bieden rondom en in het veld dat er voor zorgt dat SV Basteom met recht een levendige en aantrekkelijke vereniging genoemd mag worden.


www.svbasteom.nl