Lekker en gezellig eten van eerlijke streekproducten bij Gaon. Foto: Alice Rouwhorst
Lekker en gezellig eten van eerlijke streekproducten bij Gaon. Foto: Alice Rouwhorst

De Achterhoek proeven in de buurt
van Steenderen

'Gaon Etten'

STEENDEREN – Hét pop-up restaurant van de Achterhoek komt naar Steenderen. De tweede editie van dit jaar van 'Gaon Etten' in de Achterhoek vindt plaats ergens rondom deze plaats.

Wellicht heeft u de voorgaande jubileum editie van Gaon in de Detmerskazerne in Eefde gemist. Geen nood. U krijgt een nieuwe kans op vrijdag 27 mei aanstaande.
Het restaurant wordt dan opgebouwd, wederom op een prachtige locatie, maar dit keer ergens in de buitenlucht in de buurt van Steenderen. Neemt u plaats aan één van de lange tafels met mooi tafellinnen?

De koks betrekken zoals altijd hun producten uit de streek en maken er een heerlijk diner van. Gaon is de Achterhoek eten én drinken in de Achterhoek. Want ook de wijnen, het bier en de vruchtensappen komen hier vandaan. Bij een culinaire avond 'Gaon Etten' hoort een welkomstdrankje en amuse, een drie gangen diner inclusief onbeperkte consumpties, (muzikaal) entertainment, gezellige gesprekken op een mooie locatie en aan het eind van de avond een 'metnemtoete' met informatie en andere verrassingen. Heel veel ingrediënten voor een zeer geslaagde avond uit.
Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, is reserveren vooraf noodzakelijk. Twee dagen voor aanvang krijgt u bericht per mail over de precieze locatie.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website.


www.gaon.nl