Het complex van TV De Nieuwe Hellewei in Steenderen. Foto: PR
Het complex van TV De Nieuwe Hellewei in Steenderen. Foto: PR Foto:

Open Tennisavond De Nieuwe Hellewei

STEENDEREN - Op het park van tennisvereniging 'De Nieuwe Hellewei' aan de Prins Bernhardlaan 5 in Steenderen is er op woensdagavond 20 april een Open Tennisavond voor zowel jeugd als volwassenen. Om 19.00 uur is de kans voor de jeugd van de voormalige gemeente Steenderen om kennis te maken met het tennis. Vriendjes en vriendinnetjes, buren of andere tennisliefhebbers mogen gerust meekomen. Voor rackets en ballen wordt gezorgd, wel is er het verzoek om in sportkleding te verschijnen. Vanaf 20.00 uur is het voor volwassenen de gelegenheid om met tennis in Steenderen kennis te maken.

Tennisvereniging 'De Nieuwe Hellewei' heeft als aanbieding een zomerabonnement voor de maanden juni, juli en augustus. Ook is het mogelijk om actielid te worden van mei tot en met december 2016. Voorwaarde is wel dat men het afgelopen twee jaar geen actielid bent geweest. Tevens is er de mogelijkheid om tennisles te nemen voor een gereduceerde prijs in overleg. Deze worden gegeven op de donderdag door een professionele leraar(es) van tennisschool 'Dijkman Tennis' uit Vorden.
Na genoemde Open Tennisavond zal vanuit De Nieuwe Hellewi zo goed mogelijk worden gezorgd voor het begeleiden en het ontwikkelen van ieders tennistalent. De mogelijkheden om naar het park te komen en tennis te spelen, als men geen partner mee brengt zijn: zondagochtend van 10.00 uur -12.00 uur, dinsdagochtend van 9.30 uur - 12.00 uur en op de woensdagavond vanaf 20.00 uur (jeugd van 19.00 - 20.00 uur). Op alle andere tijden moet men met één of meerdere personen afspreken.
Op zaterdag in de maanden april, mei en juni kan het voorkomen dat er geen baan vrij is vanwege competities.