Deze jongens gaan 24 uur gamen voor het goede doel. Foto: PR
Deze jongens gaan 24 uur gamen voor het goede doel. Foto: PR

Jelle, Julius en Jelle spelen 24 uur lang

minecraft om kinderen te laten lachen

Jongens uit Keijenborg gamen voor het goede doel

Keijenborg - Jelle te Stroet, Julius Hanna en Jelle Lijftogt gaan zaterdag 16 april vanaf 9.00 uur gaan 24 uur non-stop minecraft spelen om zo veel mogelijk geld en spullen in te zamelen voor Stichting Laat Kinderen Lachen.

Deze stichting zet zich in voor kinderen die door omstandigheden een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze zorgt ervoor dat een kind uit een minder bedeeld gezin bijvoorbeeld de verjaardag kan vieren of een kind dat ziek is een aangepaste leuke middag kan meemaken.
Jelle, Julius en Jelle zitten in groep 8 van de Sint Bernardusschool in Keijenborg en zijn al druk bezig om geld en bruikbare spullen in te zamelen. Zo hebben ze flyers gemaakt die ze hebben uitgedeeld op school en in Keijenborg. Ook gaan ze langs bedrijven en winkels om te vragen of men wil sponsoren. "Wanneer ze bij u aanbellen en vragen voor een bijdrage voor deze kinderen die het zo nodig hebben, helpt u hen dan mee om deze actie tot een succes te maken?"

Tijdens het gamen, zaterdag 16 april vanaf 9.00 uur tot zondagmorgen 17 april 9.00 uur, is iedereen van harte welkom aan de Keijenborgseweg 20 te Velswijk om een donatie te doen. Giften kunnen ook worden overgemaakt naar rekeningnummer NL58 ABNA 0479923639 ten name van W.F. Lijftogt cj. Inzake Laat Kinderen Lachen.Via www.twitchtv/jellejuliusjelle24ugamen kunt u middels een livestream deze kanjers bezig zien op 16 en 17 april aanstaande.

Er is een facebookpagina aangemaakt waarop u meer informatie over deze actie kunt vinden.


www.facebook.com/jellejuliusjelle24uurgamen