Café de Eikenboom. Foto: PR
Café de Eikenboom. Foto: PR

Heropening café de Eikenboom

KEIJENBORG – De afgelopen dagen gingen er al wat geruchten door het dorp heen. Wat zou dat spandoek voor café de Eikenboom betekenen? Gaat het voormalig café echt weer open of is het een stunt?

Op het spandoek staat dat op zaterdag 14 mei het café weer heropend wordt. Dit gaat ook daadwerkelijk gebeuren maar in een iets andere vorm. De oplettende lezer heeft gezien dat op 14 mei ook het Achterhoeks Beach Festival plaats vindt in Keijenborg. Op het festivalterrein zal een tent compleet worden omgetoverd tot de Eikenboom cafétent. Het is de bedoeling dat deze avond een spontane reünie zal ontstaan!

De tent is ingericht met een houten vloer, complete fotowanden, houten meubilair en de muziek wordt verzorgd door Eddie de Gier. Kaarten zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen in Hengelo, Keijenborg, Vorden en Zelhem.


UVV muzikale middag

HENGELO - Woensdag 13 april vindt een UVV ontspanningsmiddag plaats in 'Ons Huis', Beukenlaan 30 in Hengelo. Aanvang 14.00 uur. Samen met de Gruitpoort wordt een muzikale meezingmiddag aangeboden.

Onder leiding van een muziekdocent kunnen belangstellenden luisteren en meezingen en zij mogen ook een suggestie voor een lied aandragen. Het repertoire is breed en er is voor elk wat wils. De UVV kent geen leden dus een ieder is van harte welkom, kom gerust eens langs, de koffie is klaar.