René Engelen en Ton Lauckhart gaan voor persoonlijk advies. Foto: PR
René Engelen en Ton Lauckhart gaan voor persoonlijk advies. Foto: PR

De naam Hunting Engelen verandert in Firimass, de vertrouwde service blijft

Het kantoor verhuist per 1 maart naar Hofstraat 14 in Doetinchem

DOETINCHEM - Het welbekende kantoor Hunting Engelen dat gespecialiseerd is in assurantiën, financieringen, pensioenen, hypotheken en bancaire producten van RegioBank is niet alleen veranderd van naam, maar ook van adres. Vanaf begin 2016 gaat het bedrijf van René Engelen en Ton Lauckhart verder onder de naam Firimass, een afkorting van 'Financieel Riskmanagement en Assurantiën'. Per 1 maart verhuist het kantoor van de Plantsoenstraat naar Hofstraat 14 te Doetinchem.

"We waren toe aan een volgende stap", legt René Engelen uit. "Met Ton is er vers bloed en extra kennis in het bedrijf gekomen, vandaar de naamswijziging. We krijgen een nieuw onderkomen aan de Hofstraat. Wat niet gaat veranderen is onze service en expertise, dat zijn echte speerpunten."

René en Ton hebben tientallen jaren hun sporen verdiend in het bank- en verzekeringswezen. Dat ze nu de krachten bundelen is niet vreemd. "We willen onze klanten, in zowel de zakelijke als particuliere markt, altijd het beste onafhankelijke advies kunnen geven. Dat betekent dat je een bepaalde schaalgrootte en expertisegraad moet hebben. René en ik vullen elkaar goed aan. Daarbij is onze kantoororganisatie ook prima geschoold. Jaarlijks volgen we niet alleen de verplichte bijscholing, maar proberen we onze mensen verder te ontwikkelen. Uiteindelijk zijn zij het eerste aanspreekpunt naar de klant", aldus Ton.

Persoonlijk contact staat centraal

Bij Firimass staat de klant nog echt centraal. Er is een antwoord op iedere vraag. "We zijn net zoiets als een huisarts. We weten van veel zaken af, maar mocht er ergens twijfel over bestaan of we moeten iets tot ver achter de komma uitzoeken, schakelen we nog een extra specialist in. Nee bestaat bij ons niet", vervolgt René. "Dat geldt ook voor het afhandelen van een schade, als een klant ergens recht op heeft conform de polisvoorwaarden, dan willen we dat recht ook halen. Al moeten we met de directie van de desbetreffende verzekeringsmaatschappij om tafel."
Ton en René proberen jaarlijks bij hun klanten over de vloer te komen. "We gaan echt niet om te kijken of er nog iets verkocht kan worden. We beginnen met een kop koffie en praten met de klant. Zo leren wij onze klanten nog beter kennen, dat is belangrijk voor eventuele latere adviezen. Bij het kopen van een huis of een pensioenadvies komt zoveel kijken, dan is het belangrijk dat je alle ins en outs weet. Pas dan kun je een gedegen advies geven. We leveren een totaalpakket."
De klanten van RegioBank vinden het fijn dat ze zo even binnen kunnen lopen. "Tegenwoordig moeten mensen zich bij de meeste banken maar zien te redden via internet. Bij ons zijn ze geen nummer, maar heeft iedereen een naam en een gezicht. Dat is vertrouwd, we willen onze klanten graag ontzorgen en helpen zoals jezelf ook geholpen wilt worden", besluit Ton.

Meer informatie staat op de site.


www.firimass.nl