Veel inzendingen kwamen binnen op de redactie. Foto: Achterhoek Nieuws
Veel inzendingen kwamen binnen op de redactie. Foto: Achterhoek Nieuws

Enorme hoeveelheid inzendingen voor de Fotopuzzel 2015

BRONCKHORST - Dat het maken van een fotopuzzel een leuk tijdverdrijf is, heeft de redactie van Weekblad Contact in de gemeente Bronckhorst gemerkt. Een enorme hoeveelheid inzendingen kwam binnen. De puzzelstukjes waren 'geknipt' uit de kerstwensen van vele ondernemers.

Geweldige prijzen zijn er te winnen bij het oplossen van deze fotokerstpuzzel. De hoofdprijs is een waardebon ter waarde van 150 euro, ter beschikking gesteld door Profile Bleumink Vorden. De eerste prijs, een waardebon van 100 euro, is ter beschikking gesteld door Tuunte Vorden, de tweede prijs is een waardebon ter waarde van 50 euro voor een gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Double Etos Barendsen Vorden en de derde prijs zijn twee flessen heerlijke wijn ter waarde van 20 euro per stuk, ter beschikking gesteld door Wijnhandel Smit Vorden.
Via de post en de mail en ook bij Profile Bleumink in Vorden en Roozegaarde Sport en Mode in Hengelo werden vele oplossingen ingeleverd. De trekking van de winnaars is deze week. De prijswinnaars worden daarover persoonlijk op de hoogte gesteld.