Afbeelding

10% korting weggeven én ontvangen bij Bosch Car Service

De samenwerkende Bosch Car Service autobedrijven in Aalten, Vorden en Zutphen beginnen het jaar 2016 goed met een speciale kortingsactie. Heel 2016 kunnen klanten profiteren van een uniek voordeel: 10% korting weggeven én ontvangen.

Vaste klanten hebben inmiddels een envelop met kortingscheque ontvangen. Zij mogen de bijgesloten kortingscheque schenken aan een persoon naar keuze, die nog geen kennis heeft gemaakt met het vakmanschap van deze Bosch Car Service autobedrijven. De cheque is goed voor 10% korting op de factuur bij een onderhoudsbeurt en/of reparatie!*
Zodra de nieuwe klant met zijn auto in de werkplaats is begroet, kan de vaste klant als dank voor de inspanningen óók 10% korting tegemoet zien bij het eerstvolgende bezoek voor een onderhoudsbeurt en/of reparatie.

Ook korting voor nieuwe klanten
Ook voor autobezitters die nog geen klant zijn, is het mogelijk om te profiteren van 10% korting. Zij kunnen hun auto laten repareren, onderhouden of keuren in Aalten, Vorden of Zutphen en ontvangen dan een kortingscheque voor onze ambassadeursactie, die heel 2016 kan worden weggeven aan een persoon naar keuze. Zodra deze klant zich heeft gemeld, ontvangt de nieuwe ambassadeur ook 10% korting bij het eerstvolgende garagebezoek.
Bosch Car Service Aalten is gevestigd aan de Broekstraat 49, in Vorden kan men terecht aan de Rondweg 2, Bosch Car Service Revelhorst vindt u aan de Gelderhorst 6.

* De kortingscheque is 1 jaar geldig. 10% korting is niet van toepassing op werk van derden (zoals schadeherstel, motor- of versnellingsbakrevisie).