Klaas en Arjen van heerlijkehuisjes.nl. Foto: PR
Klaas en Arjen van heerlijkehuisjes.nl. Foto: PR

Heerlijkehuisjes.nl gelukkige eigenaar
Erf Bosgunst

HENGELO - Sinds 15 december is heerlijkehuisjes.nl eigenaar van Erf Bosgunst aan de Vordenseweg 80 in Hengelo. Op het voormalige boerenerf staat een sfeervol vakantieverblijf geschikt tot vijftien personen. Een locatie, die staat voor rust, ruimte, sfeervol en bovenal genieten.

Familiebedrijf
Klaas Dekker, directeur heerlijkehuisjes.nl: ''Wij merken in het verhuren van vakantiehuizen en groepsaccommodaties al jarenlang dat de Achterhoek een populaire vakantiebestemming is. Hoewel wij Erf Bosgunst al enkele jaren via onze website verhuren, zijn wij erg blij met deze aankoop. Zo staan wij nog dichter aan de basis van de verblijfsrecreatie in de Achterhoek.

Binnen ons familiebedrijf zijn de kernwaarden betrokkenheid, plezier en vooruitstrevendheid onze drijfveren. Onze ambitie is dan ook om Erf Bosgunst verder te ontwikkelen naar een locatie met meerdere en hoogwaardige groepsverblijven.
Samen met inwoners en andere lokale ondernemers gaan we graag de uitdaging aan om onze gasten aan een plezierige vakantie te helpen."
Specialist
Heerlijkehuisjes.nl is sinds 2001 specialist in het verhuren van vakantiehuizen en groepsaccommodaties.

Betrokken, plezierig en vooruitstrevend

Het aanbod bestaat uit circa 3.200 accommodaties van particuliere eigenaren en gerenommeerde vakantieparken.

Via de website ontdekt en boekt u uw ideale vakantiehuis in Europa.


www.heerlijkehuisjes.nl