Coverband Lead speelt tijdens Toldieks Midwinterfeest. Foto: PR
Coverband Lead speelt tijdens Toldieks Midwinterfeest. Foto: PR

Huldigingen tijdens Midwinterfeest

TOLDIJK - Zaterdag 6 februari zal het midwinterfeest weer los gaan bij Café Zaal Den Bremer in Toldijk. Vanaf 20.30 uur is de deur geopend voor het bekende en gerenommeerde Toldieks Midwinterfeest. Ook deze editie staat weer bol van muziek en gezelligheid. Bij binnenkomst worden de bezoekers verwelkomd met een welkomstdrankje op het gezellige buitenplein.

Op het podium in de grote zaal zal de coverband LEAD staan. De band bestaat uit zes jonge muzikanten. Gekenmerkt door opvallende verschijningen in de frontlinie worden de covers 100% live gebracht. Een enorme lading enthousiasme, de juiste dosis humor en een breed allround repertoir. Dit belooft een mooi feest te worden! Met het midwinterfeest zal ook het café geopend zijn. Hier kan men onder het genot van een drankje meezingen en dansen met tweemans formatie 'De één en de ander'.
In de grote zaal zal natuurlijk ook weer de schutterskoning van 2015 gehuldigd worden tot winterkoning van 2015. Ook zal de knuppelkoningin en de Keizer in het winterzonnetje worden gezet.

Kaarten zijn in de voorverkoop, tot zaterdag 6 februari 19.00 uur voor €10 verkrijgbaar bij Den Bremer, 's avonds aan de deur zullen de kaarten €12,50 zijn. Kom op tijd want vol=vol.


Markenheem

HENGELO - Agenda berichten.

Dinsdag 26 januari: Optreden van Gemengd Koor Doetinchem Oost, 19.00-20.30 uur, Woonzorgcentrum De Bleijke, Beukenlaan 1 , 7255 DK Hengelo. info: (0575) 49 82 00.
Dinsdag 26 januari: Optreden Henk & Anita, 19.30-21.00 uur, Woonzorgcentrum Schavenweide, Schavenweide 2, 7003 EB Doetinchem. Info: (0314) 333651.
Zaterdag 30 januari Optreden Ben Wissink Sax on Tour, 14.30-16.00 uur, Woonzorgcentrum De Bleijke, Beukenlaan 1 , 7255 DK Hengelo. Info: (0575) 49 82 00.


Raad van Kerken Hengelo

Noaberviering

HENGELO - De volgende oecumenische noaberviering staat gepland op zaterdag 13 februari in de Willibrorduskerk. Op de vooravond van Valentijnsdag wordt stilgestaan bij het thema 'Liefde'. Geen onderwerp dat vaker wordt bezongen! En wie kent ze niet, de grappige spreuken van Loesje: 'Liefde is.....?' Wat zou u/jij invullen op de stippellijn?

Ook de bijbel staat vol met teksten over liefde, over de liefde van God, die ons leert om God lief te hebben en onze naaste als onszelf. Aan de hand van teksten, symbolen en muziek bezinnen we ons op de brede betekenis van het woord 'liefde': Ubi caritas et amor, ubi caritas, Deus ibi est; Daar waar liefde is en vrede, daar waar liefde is, daar is God.
Aanvang 19.00 uur. HART-elijk welkom!


Wethouder Jan Engels op bezoek bij Sensire

BRONCKHORST - In oktober heeft wethouder Jan Engels uit gemeente Bronckhorst een oproep gedaan op social media. De wethouder wilde graag in contact komen met innovatieve organisaties in de Achterhoek. Sensire wijkverpleegkundige Josine Breukink heeft gereageerd op zijn oproep. Woensdag kwam wethouder Engels langs. Hij heeft kennis kunnen maken met het medisch service centre van Sensire. Daarnaast is hij bijgepraat over praktijksituaties binnen de zorg en initiatieven die in Bronckhorst plaatsvinden. Ook is er gesproken over nu en de toekomst van de economie, zorg en preventie in de Achterhoek.