Organisator Arie Wassink, tweede prijswinnaar Wim van Haren, winnaar Jos van Leussen en organisator Jos Sesink. Foto: Liesbeth Spaansen
Organisator Arie Wassink, tweede prijswinnaar Wim van Haren, winnaar Jos van Leussen en organisator Jos Sesink. Foto: Liesbeth Spaansen Foto: Liesbeth Spaansen

Jos van Leussen biljartkampioen

STEENDEREN - Tijdens de feestdagenstop van de competitie heeft biljartvereniging De Seven Steenen weer haar jaarlijkse terugkerende onderlinge toernooi gespeeld. Het toernooi werd dit jaar opnieuw in een iets andere opzet gespeeld, genaamd Libati = 20 Libre. Tien bandstoten en tien van rood + een aantal driebanden naar het gemiddelde van de speler.

Wedstrijdorganisatie
Jos Sesink en Arie Wassink zetten de wedstrijd opnieuw prima in elkaar, deze was verdeeld in twee poules deelnemers, die in voorrondes moesten strijden om de twee best geplaatsten per poule. Deze gingen door naar de finale ronde. Na mooie, goede voorrondes, met sommige partijen een zeer hoog niveau, waren de vier finalisten bekend.

Kruisfinale
Op zaterdagmiddag 23 januari mochten deze vier heren: Fonny Beuseker, Wim van Haren, Sander Sesink en Jos van Leussen in een kruisfinale uitmaken wie in de grote finale zou mogen uitkomen.

Finale
Wim en Jos mochten strijden voor de hoogste clubeer. Onder grote belangstelling, de nodige spanning en heerlijke hapjes was het Jos van Leussen die zich als winnaar van dit toernooi mocht laten kronen en zodoende voor een jaar zich de beste biljarter van de vereniging mag noemen.

Prijsuitreiking
Uit handen van de organisatie Jos Sesink en Arie Wassink mochten Jos en Wim hun prijzen in ontvangst nemen. Namens de vereniging werd de organisatie bedankt voor hun goede en leuk opgezette toernooi en zij kregen een bloemetje aangeboden door secretaris Rein Linnenbank.

Gastvrijheid
De vereniging stelt wederom de gastvrijheid van de familie Groothedde van De Seven Steenen zeer op prijs.

Zhao en Liya nemen het stokje over

Dankwoorden
Daarvoor kregen Mario en Jeannine en hun opvolgers, de nieuwe uitbaters Zhao Zhu en Liya Zhang, dan ook de hartelijk dank. Doordat Mario en Jeannine afscheid hebben genomen van De Seven Steenen heeft de biljartvereniging deze middag tevens aangegrepen om Mario en Jeannine in het zonnetje te zetten en nogmaals te bedanken voor de mooie jaren en goede zorgen gegeven aan de biljartvereniging.

De nieuwe uitbaters Zhao en Liya hebben al laten zien dat ook zij zeer gastvrij zijn en de biljartvereniging een zeer warm hart toedragen.