Impressie Clinic DVO. Foto: PR
Impressie Clinic DVO. Foto: PR

Voor alle KBO leden in de gemeente Bronckhorst

Voorlichting en uitleg over DigiD

TOLDIJK - De komende jaren gaat er heel wat veranderen in de communicatie met overheidsinstellingen. Er wordt van ons, de burger, verwacht dat wij aanvragen/aangiften en dergelijke steeds meer via internet doen. De ouderenbonden hebben hier al op gereageerd naar de overheid toe. Veel van hun leden, en met name van onze KBO hebben nog geen computer en zijn ook nog niet digitaal bezig.

KBO Gelderland is daarom gestart met voorlichting hieromtrent. De afdeling Drempt heeft het initiatief genomen om samen met KBO Gelderland en de gemeente Bronckhorst een middag te organiseren waarin veel facetten/aanvragen en dergelijke aan de orde zullen komen. Voorlichters van de KBO en van de gemeente zullen ons proberen wegwijs te maken in deze materie, bijvoorbeeld 'Hoe vraag ik mijn eigen DigiD aan?'

Komt allen naar deze middag. Ook als u geen lid bent van de KBO bent u van harte welkom. Hebt u nog geen computer of iPad/tablet? Laat u informeren want in de communicatie met anderen hierover kunt u ook voordeel hebben.

De middag wordt gehouden in Zaal Den Bremer in Toldijk op donderdag 21 januari 2016, 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.


Bestuursleden gezocht

REGIO - Humanitas afdeling Achterhoek West zoekt nieuwe bestuursleden.

Onderschrijf je de visie van Humanitas, heb je minimaal vier uur in de week beschikbaar, wil je actief netwerken en werven en woon je in de gemeente Montferland, Bronckhorst, Doetinchem of Oude IJsselstreek?

Stuur dan uiterlijk 14 januari 2016 een mail waarin je je belangstelling kenbaar maakt naar: achterhoekwest@humanitas.nl.


Clinic DVO groot succes

Volleybal

HENGELO - Met ruim veertig kinderen is de clinic van Volleybalvereniging DVO druk bezocht.

Onder assistentie van Heren 1 hebben de kinderen op speelse wijze kennis gemaakt met het volleyballen. Als laatst werd er nog een klein toernooi gehouden om een wedstrijdgevoel te krijgen.

Wil je een keer meetrainen om te kijken of volleybal iets voor jou is? Dan ben je op zaterdagochtend om 09:00 uur welkom in Sporthal de Kamp.

Kijk voor meer foto´s van de clinic op de site.


www.dvohengelo.nl


Sjoelen bij 'Ons Genoegen'

KEIJENBORG - Sjoelvereniging Ons Genoegen' heeft nog ruimte voor nieuwe leden.

De speellocatie is bij Coens Tapperij aan de St. Jansstraat 3 in Keijenborg. Elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur is de oefenavond. Inlichtingen en opgeven: S. Meulenbeek, telefoon (0314) 621979 of R. Peters, telefoon (0314) 641343.