Marietje Besselink (l.), Gea Haan en Gerrit Wunderink (r.). Foto: Dick te Hennepe
Marietje Besselink (l.), Gea Haan en Gerrit Wunderink (r.). Foto: Dick te Hennepe

Gea Haan nieuw voorzitter Steenrewalt

STEENDEREN - Chr. Gem. Koor Steenrewalt te Steenderen heeft op 5 januari haar jaarlijkse jaarvergadering gehouden. Hierbij was een bestuursverkiezing aan de orde.

De voorzitter Marietje Besselink-Spekkink was aftredend en niet meer herkiesbaar. De aftredende voorzitter kreeg van het koor een cadeau, een sculptuur van zingende dames, gemaakt door een lid van het koor Marieke Grijpma, en een bos bloemen.

Uit het bestuur is Gea Haan-Oostra bereid gevonden het voorzitterschap over te nemen, die na een stemming van de leden unaniem werd gekozen.
Er was nog een vacature ontstaan voor een bestuurslid. Gerrit Wunderink is hiervoor gekozen per acclamatie en hij nam deze functie aan. Beide leden werden met een luid applaus bedankt.

"Wilt u als lezer ook graag zingen bij ons koor Steenrewalt, kom dan luisteren of meezingen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Het Anker in Steenderen," nodigt de secretaris Dick te Hennepe belangstellenden uit. Ook voor vragen is hij te benaderen via telefoon of mail.


djtehennepe@upcmail.nl

(0575) 451806

(06) 10700633