Eindejaarstoernooi. Foto: Willy Hermans
Eindejaarstoernooi. Foto: Willy Hermans

Eindejaarstoernooi weer een succes

Zaalvoetbal

HENGELO - Op zondag 27 december was de tweede editie van het Eindejaarstoernooi bij Sporthal de Kamp met als afsluiter een kliekjesbuffet en de band 'Brood op de plank' bij Eetcafé Jansen & Jansen. Deze dag was wederom weer een succes met veel spannende duels.

Om 9.00 uur stonden de acht teams klaar om de strijd aan te gaan om de beker te veroveren van Team Ridderhof. Het was een gezellige, maar vooral een sportieve middag.

Met in de finale Team Aerofitt tegen Team Ivo's groen service. Het was een spannende pot, na 15 minuten gespeeld te hebben stond het 1-1 en moesten er penalty's genomen worden. Hiermee won Team Aerofitt de beker, top heren.
Totale uitslag: 1. Aerofitt, 2. Ivo's groen service, 3. Blue Spirit, 4. Ridderhof, 5. Geen idee, 6. Tante Leen, 7. Jansen & Jansen, 8. Hiddink. Eetcafé Jansen & Jansen wil iedereen bedanken voor deze sportieve maar ook gezellige dag. Tot volgend jaar.


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Uitslag van 7 januari, de eerste avond van de vierde ronde van Bridgeclub Bronkhorst.

We zijn ontvangen met een drankje aangeboden door Café Restaurant Den Bremer. Na de Nieuwjaarswensen van de voorzitter en het welkom heten van twee nieuwe leden, konden we beginnen met bridgen. In lijn A en C 14 paren, lijn B 13 paren. Dit keer de twee hoogste uitslagen en het grootste verschil in de C lijn!

Uitslag: Lijn A: 1. An Wortel & Paul Niks 57,08%, 2. Riet Botschuyver & Bert Deunk 56,25%, 3. Hennie van Druten & Gonnie Hulleman 55,83%. Lijn B: 1. Agnes Pietersen & Theo van Aalst 57,08%, Emmy Stegeman & Joop ten Holder 56,25%, Tiny Kleinreesink & Wim Schipper 55,00%. Lijn C: 1. Meiert Kers & Gerrit Vorselman 60,50%, 2. Irene Lichtenberg & Theo Schoenaker 60,43%, 3. Ans Knaake & Leida Pennekamp 57,83%.

Opgave voor het Goede Doelentoernooi op zaterdag 23 januari 2016 bij Hans Jansen Vorden, telefoon (0575) 551892. Meer informatie op de website: www.nbbclubsites.nl/club/7072.

Donderdag 14 januari tweede avond vierde ronde. Afmelden minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: (06) 25198329.


Sportcentrum wordt Feelgoodclub

HENGELO - Je goed voelen is zoveel meer dan fit zijn, het is de basis om gelukkig te zijn, succesvoller te zijn in alles wat je doet en uiteraard onderdeel van een goede gezondheid. Door samenwerking met het landelijke collectief FeelGoodClubs kan AeroFitt dit realiseren.

Waarom wordt AeroFitt een FeelGoodClub?
Remge Vink van AeroFitt: "Vanuit de focus om zoveel mogelijk mensen een goed gevoel te geven, is samenwerking een logische keuze. Samen staan we sterker en is onze impact groter. Daarom bundelen we onze krachten in een collectief onder een sterke merknaam. Het levert ons ook meer onderscheidend vermogen, en maakt ons sterker dan de concurrentie. Samenwerken staat ook centraal in het contact met onze leden. Bovendien is het veel leuker en krijgen wij er energie van als we anderen een goed gevoel geven!"

Voor een nieuwe en gezonde leefstijl is vaak een gedragsverandering noodzakelijk; een proces waarmee de meeste mensen moeite hebben. "Als FeelGoodClub is het onze missie om te ondersteunen bij deze gedragsverandering. Bij alles wat we doen zijn we erop gericht om een zo goed mogelijk gevoel te geven, wetend dat dat voor iedereen anders zal zijn. We zullen personen leren om zichzelf te coachen. Daarom stellen we coachende vragen en maken we er werk van om steeds beter te leren luisteren. Al onze producten en diensten leveren een goed gevoel bij alle betrokkenen. Dat is ook altijd ons uitgangspunt en prioriteit: je goed voelen!"

Voor meer informatie kijk op de site of kom kennismaken bij één van de vestigingen in Hengelo, Zelhem, Zutphen, Duiven of Didam.


www.aerofitt.nl


KBO en Feelgoodclub AeroFitt

Leden fit en vitaal

HENGELO - KBO en Feelgoodclub AeroFitt hebben samen gekeken naar mogelijkheden voor gezellige contactmomenten voor KBO leden in samenhang met het fit en vitaal blijven. Speciaal voor KBO leden wordt een middag bij Feelgoodclub AeroFitt in Hengelo Gelderland georganiseerd.

Op woensdag 13 januari van 13.30 tot 16.00 uur en vrijdag 15 januari van 13.30 tot 16.00 uur kunt u samen met andere KBO leden kennis komen maken. Het programma zal onder andere bestaan uit een presentatie over de voordelen en het belang van bewegen, demonstraties van oefeningen en beweegmogelijkheden en de mogelijkheid om kennis te maken of deel te nemen aan een activiteit.
Gezond bewegen kan voor iedereen de algemene fitheid verhogen, waardoor het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven wordt bevorderd. Bewegen is niet alleen erg goed, maar het is ook heel erg leuk om te doen.
Regelmatig bewegen heeft gunstige effecten zoals een betere conditie, een sterker hart en bloedvaten, een beter afweersysteem en een hoger energie verbruik. Bovendien vermindert een soepeler lichaam de kans op ongevallen en lagere bloeddruk, een rustigere hartslag en sterke botten geven minder kans op ziekten als botontkalking en gewrichtsslijtage. Ook vertraagt het de natuurlijke vermindering van spiermassa die optreedt als gevolg van ouderdom. Feelgoodclub AeroFitt biedt onder andere yoga, zwemmen, seniorenlessen, vitaal lessen, COPD lessen, diabetes lessen, RugFitt lessen etc.
Speciaal voor KBO leden is het mogelijk om vrijblijvend kennis te komen maken (ook als u niet op bovengenoemde data aanwezig kunt zijn). Mocht u willen starten als KBO lid bij Feelgoodclub AeroFitt, dan kunt u gebruik maken van vele voordelen.
Wij hopen u te mogen begroeten op 13 of 15 januari voor deze gezellige middag. Gezien het verwachte animo zouden we het prettig vinden als u zich telefonisch (0575 46 50 01) of per e-mail (hengelo@aerofitt.nl) aanmeldt voor één van deze middagen, voor koffie en een versnapering wordt gezorgd.Voor meer informatie, bel of kijk op de site.


www.aerofitt.nl