Het bestuur werd door de leden in 't zonnetje gezet. Foto: PR
Het bestuur werd door de leden in 't zonnetje gezet. Foto: PR Foto:

Feestelijke jaarafsluiting bij 'Wi'j eren 't Olde'

Centraal stond het 60-jarige jubileum

Zelhem - Eén van de tradities van de Folkloristische Dansgroep 'Wi'j eren 't Olde' uit Velswijk is om het jaar feestelijk af te sluiten met een vrolijke avond met muziek, zingen, stamppot eten en onder het genot van een borreltje stil te staan bij het afgelopen jaar.

De vereniging kijkt terug op een bijzonder jaar. Er werd veel optredens en er werden kledingshows verzorgd om over de 'mode' van het begin van de vorige eeuw te vertellen. Centraal stond het 60-jarige jubileum.

DansfestivalTer gelegenheid daarvan werd een mooi ééndaags dansfestival gehouden op de Markt in het centrum van Zelhem. `Samen met drie buitenlandse groepen en vijf groepen uit Nederland werd een complete show neergezet. Verder werd er nog een reis naar Polen gemaakt om daar op verschillende plaatsen op te treden. Tot slot mocht Wi'j eren 't Olde nieuwe leden begroeten, waar de vereniging blij mee is, in een tijd waarin de vereniging dreigt te vergrijzen. Als dank voor het mooie jaar werden de bestuursleden tijdens de feestavond door de leden verrast met mooie woorden en een mooie bos bloemen.