Er wordt een collecte gehouden voor dove en slechthorende kinderen in Afrika. Foto: PR
Er wordt een collecte gehouden voor dove en slechthorende kinderen in Afrika. Foto: PR Foto: Meike Wesselink

Kerstsamenzang Drempt

AmaZing, Feeling, Willibrordkoor, Zanglust en Olden Keppel samen voor gelegenheid

Drempt - Zondag 20 december a.s. zullen de Dremptse koren AmaZing, Feeling, het Willibrordkoor en Zanglust samen met muziekvereniging Olden Keppel van zich laten horen tijdens de jaarlijkse kerstsamenzang in de St. Joris kerk te Voor-Drempt.

U kunt luisteren naar liederen als Merry Christmas everyone, Groter dan ons hart, Fields of gold en Oh Holy Night. Een gevarieerd programma met diverse kerstliederen uit binnen- en buitenland. Daarnaast is er volop gelegenheid om zelf mee te zingen met de traditionele kerstliederen want Wij komen tezamen en Stille Nacht mogen uiteraard niet ontbreken.

Een sfeervolle avond ter voorbereiding op het komende kerstfeest.

De samenzang begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Wel zal er een collecte plaatsvinden waarvan de opbrengst is bestemd voor stichting Eardorp. Deze stichting zet zich sinds 1983 belangeloos in voor dove en slechthorende kinderen in Afrika. In Afrika is slechthorendheid bij kinderen een groot probleem. Slechthorendheid wordt daar vaak niet begrepen en uitgelegd als 'achterlijkheid', waardoor de kinderen snel geïsoleerd raken en van hun toekomst beroofd worden.
Uw gift zal gegarandeerd goed worden besteed.


www.eardorp.nl