De dames van Pink Spirit. Foto: PR
De dames van Pink Spirit. Foto: PR Foto: Meike Wesselink

Bronckhorst Jong

BRONCKHORST/TOLDIJK - Ben jij jong en woonachtig in de gemeente Bronckhorst? Wil jij meepraten over de toekomst van Bronckhorst of heb je een duidelijke mening hoe je gemeente Bronckhorst jong kunt houden?

Kom dan op woensdag 2 december om 20.00 uur naar de jongerenbijeenkomst in Jongerencentrum Flophouse in Toldijk! Tijdens deze avond komt de 28-jarige Roy de Witte, CDA-wethouder in de gemeente Tubbergen, spreken over zijn motivatie en ervaring als jongere in de politiek. Aansluitend kun je middels keukentafelgesprekken meepraten over actuele thema's zoals wonen, werken, bereikbaarheid en sport. Laat weten wat er leeft en speelt én breng zelf oplossingen aan. De uitkomst van deze bijeenkomst willen we gebruiken als input voor een manifest. Hierin benoemen we de belangrijkste aspecten voor jongeren om de gemeente Bronckhorst jong te houden. Dit manifest willen we aanbieden aan de lokale politiek.


Carbidschieten

Hummelo - Op 31 december wordt er voor het 15 achtereenvolgende jaar Carbidschieten in Hummelo gehouden en gaat de strijd om de Karperbokaal weer los. De nieuwe burgemeester van Bronckhorst knalt om 11.00 uur het eerste schot, waarna de wedstrijd van start gaat. Teams (2 personen) kunnen zich opgeven via carbidschietenhummelo@gmail.com


Rocknight

Zelhem - De '60 a Live Band' en de 'Desperate Blues Band' kijken terug op een geslaagde benefiet-avond in de zaal van Ellen's Restaurant.

De aanwezigen genoten van de optredens en luisterden naar het verhaal van 'Pink Spirit' en 'Blue Spirit', die uitleg gaven over hun doelstellingen ten aanzien van het inzamelen van geld voor het KWF.

Het verhaal was voor de aanwezigen aanleiding om extra diep in de buidel te tasten voor het goede doel. In totaal kon 462 euro aan hun tegoed voor het KWF worden toegevoegd. De benefietavond kon georganiseerd worden dankzij de belangeloze medewerking door Ellen's Restaurant, Heca geluidsverhuur en de optredende bands.

In principe is afgesproken dat er volgend jaar november weer een benefietavond wordt gehouden.


De dames van Pink Spirit. Foto: PR