toneelvereniging THIJS is klaar voor haar najaarsuitvoering in de Pokkeshutte. Foto: PR
toneelvereniging THIJS is klaar voor haar najaarsuitvoering in de Pokkeshutte. Foto: PR

"Mens, Had dat toch gezegd"

IJzevoorde - Op woensdagmiddag 25, vrijdagavond 27 en zaterdagavond 28 november houdt toneelvereniging THIJS haar najaarsuitvoering in de Pokkershutte. Deze keer wordt een blijspel in drie bedrijven van Roel Kassies gebracht, met de titel “Mens had dat toch gezegd”.

Steeds meer mensen trekken de wandelschoenen aan en lopen een van de vele lange-afstand-wandelpaden die Nederland rijk is. Natuurlijk moeten de sportieve lopers de nacht ergens doorbrengen en daarom gaan Bertus en Tinus, twee vrijgezelle broers op advies van een maatschappelijk werkster, hun huis aanbieden als overnachtingsadres. Uiteraard komen er rare typetjes op af maar als blijkt dat na een tijdje een kostbaar voorwerp uit hun achteraf gelegen huisje is verdwenen, dan hebben de beide bewoners geen goed woord meer over voor de geiten-wollen-sokken-lopers en zullen ze dader wel even opsporen. Door hun impulsieve optreden gaat er echter veel mis.
De voorstellingen beginnen op woensdagmiddag 25 november om 14.00 uur en op vrijdagavond 27 en zaterdagavond 28 november om 19.30 uur.
Vooraf reserveren is niet mogelijk, dus wees op tijd want vol is vol.
Kijk voor meer informatie op de website.


www.thijstoneel.nl

Toneelvereniging THIJS is klaar voor haar najaarsuitvoering in de Pokkeshutte. Foto: PR