Sommige jubilarissen zijn al veertig jaar actief voor Noodhulp. Foto: PR.
Sommige jubilarissen zijn al veertig jaar actief voor Noodhulp. Foto: PR. Foto:

Jubilarissen in zonnetje gezet

bij stichting Noodhulp Zelhem

Zelhem - Dinsdag 27 oktober hield stichting Noodhulp Zelhem haar vrijwilligersmiddag bij het Wolfershuus. Na de koffie heette de voorzitter Hans Domburg de ruim tachtig aanwezigen welkom.

Dit jaar was er weer een aantal jubilarissen: mevrouw Demmink en mevrouw Pot. Veertig jaar waren zij actief bij Noodhulp. Demmink als coördinator tot 2004 en nog altijd vrijwilliger bij de seniorensoos. Mevrouw Pot als één van de oprichters van de seniorensoos in de Velswijk.Mevrouw Wassink en de heren Pot en Van Doesburg zijn 12 ½ jaar actief bij Noodhulp. Mevrouw Berendsen, mevrouw Mulder en de heer Ketz, ook allen 12 ½ jaar bij Noodhulp, konden deze middag helaas niet aanwezig zijn. Zij ontvingen een aandenken en een mooie bos bloemen.
Van Annie Janssen werd afscheid genomen als coördinator. Tien jaar lang heeft zij dit met grote inzet en enthousiasme gedaan. Ook voor haar was een presentje en bloemen. Laura Stork is bereid gevonden dit werk over te nemen. Als opvolger van mevr. Nicole van Houdt van de open huiskameravonden is Fenny Brinkman gevonden. Het bestuur is heel blij met al deze nieuwe vrijwilligers.