Toneelverenkiging 'Wees een Zegen' brengt 'Oma's wil is wet'. Foto: PR
Toneelverenkiging 'Wees een Zegen' brengt 'Oma's wil is wet'. Foto: PR

Najaarsuitvoering

toneelverenging Wees een Zegen

WITTEBRINK/Zelhem - Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november speelt toneelvereniging Wees Een Zegen uit de Wittebrink het toneelstuk Oma's wil is wet voor u. Het is geschreven door Ine Assinck.

Het is een flitsend geschreven plattelandsspel, met leuke en verrassende intriges en wendingen: volop actie en verwarring.

Vlot en komisch plattelandsspel: 'Oma's wil is wet'

Korte inhoud
Een moederloos boerengezin met twee tienerdochters: probeer dat maar eens in toom te houden. Als de meiden er dan ook nog achter komen dat vader een date heeft met een vrouw uit de stad, dan heb je natuurlijk de poppen aan het dansen. Dochter Sofie is hopeloos verliefd op buurjongen Max. Maar Max is een Engelsman en de vader van Sofie kan geen Engelsman zien of luchten. Laat staan dat zijn dochter er met een trouwt. Vele tranen dus bij Sofie, maar gelukkig voor haar zorgt de energieke oma ervoor dat alles op zijn pootjes terecht komt.

De najaarsuitvoering vindt plaats in 't Brinkhuus aan de Hummeloseweg 67 te Zelhem. In de pauze is er een mooie verloting. De beide avonden starten om 19.30 uur en de entree bedraagt drie euro (voor donateurs gratis toegang).
Voor meer informatie kijkt u op de website.


toneelvereniging-weeseenzegen.nl