Circus Zarzana verzorgt een Halloweenshow met veel vuurspuwen. Foto: PR
Circus Zarzana verzorgt een Halloweenshow met veel vuurspuwen. Foto: PR Foto: Jan Knoef

B&OZ en horeca presenteren:
Halloween in Smoks Hannedorp

Gezellig griezelen met het hele gezin tijdens Halloween

ZELHEM - Door Smoks Hanne heeft Zelhem een rechtstreekse verbinding met Halloween, het griezelfeest dat dit jaar op zaterdag 31 oktober gevierd wordt.

De B&OZ organiseert in het kader daarvan, in samenwerking met de horeca (Ellen's Restaurant, de Groes, de Smoks en BD-Evenementen), een gezellige èn griezelige activiteit voor kinderen en hun ouders in het centrum van Zelhem.

Welkom op de markt
De kinderen en hun ouders worden om 18.30 uur verwelkomd op de markt. Voor de ouders is er een Halloween hapje (met paddenstoel) en een drankje (Smoks Hanne likeur).
De kinderen mogen zelf een cadeautje grabbelen en hun kleurplaat en uitgeholde pompoen inleveren. Een vakkundige jury gaat de kleurplaten en pompoenen beoordelen en twee keer drie prijswinnaars aanwijzen.
Ook wordt er voor wat lekkers gezorgd.

Halloweenverhaal
Vervolgens vertelt Angelie Wassink een griezelig Halloweenverhaal, waarin Smoks Hanne waarschijnlijk een rol zal vervullen.
Aansluitend is er een lampionnenoptocht door het dorp, waarbij muziekvereniging Union de muziek verzorgt.

Terug op de Markt wordt het Halloweenfeest afgesloten met een optreden van Circus Zanzara uit Doetinchem, die speciaal voor Halloween een show met veel vuurspuwen hebben samengesteld.