Dat de spelers tevreden waren met de nieuwe shirts bleek tijdens de wedstrijd. Foto: PR.
Dat de spelers tevreden waren met de nieuwe shirts bleek tijdens de wedstrijd. Foto: PR. Foto:

Nieuwe shirts Zelos-Zelhem G1

Zelhem - Zaterdag 3 oktober is door het combinatieteam Zelos-Zelhem G1 een nieuw tenue in ontvangst genomen. Deze werd aangeboden door de beide sponsoren die ook op de oude tenues vermeld staan, namelijk eetcafe de Groes en Totaalsport.nl

Beide sponsoren hoefden niet lang na te denken om het contract te verlengen met dit plezierige team. Namens de Groes was Tamar de Gee aanwezig en namens Totaalsport.nl Walter van de Belt. Beide mochten namens het gehele team uit handen van de aanvoerder een bos bloemen in ontvangst nemen. Dat de spelers tevreden waren met het nieuwe tenue bleek even later tijdens de wedstrijd. Deze wedstrijd tegen Hatert G1 werd maar liefst met 12 – 0 gewonnen.
Op dit moment bestaat het G-team uit 18 leden en 6 begeleiders. Dit zijn spelers met een verstandelijke- en/of lichamelijke handicap. De trainingen zijn elke maandagavond op de velden van v.v. Zelhem en de wedstrijden worden elke zaterdag gespeeld. De thuiswedstrijden zijn om en om op de velden van z.s.v. Zelos en v.v. Zelhem. Mocht er interesse zijn om een keer mee te trainen, dan ben je welkom op de maandag vanaf 19.30 uur.