Joey den Besten en Jochem van de Hoek. Foto: Henk Teerink.
Joey den Besten en Jochem van de Hoek. Foto: Henk Teerink. Foto:

Leden Hamove

pakken podiumplaatsen

Hengelo - In het weekend van 26 en 27 september waren er wegraces waar leden van de Hamove aan meededen. Meerdere overwinningen werden behaald voor de vereniging uit Hengelo.

In het Duitse Frohburg reden de leden mee voor het IRRC kampioenschap. Het Performance Racing Achterhoek was ook van de partij. Joey den Besten uit Halle reed daar, evenals Jochem van den Hoek. Johan Fredriks en Olaf Romijn reden mee in Frohburgh. Rob Hartog en Marcel Zuurbier stonden in hetzelfde weekend aan de start in Zandvoort bij de BeNeCup races en Cliff Kloots stond aan de start bij de OW-Cup races in Assen.
Johan Fredriks zorgde in Frohburgh voor een verrassing. Hij wist de overwinning te pakken in race 1 voor de Belg Sebastien Le Grelle en de uit Engeland afkomstige Isle of Man specialist Michel Rutter. Fredriks werd 4e in de 2e wedstrijd. Joey den Besten deed het voortreffelijk in de 11e en 12e race van het IRRC supersport kampioenschap, hij kwalificeerde zich als 4e voor de laatste 2 races van het seizoen. Bekijk voor overige uitslagen de site.


www.performaceracing.nl