Bij Biozorgkwekerij 'De Stek' is een ruime keuze aan pompoenen. Foto: PR.
Bij Biozorgkwekerij 'De Stek' is een ruime keuze aan pompoenen. Foto: PR. Foto:

Pompoenen uithollen

bij zorgboerderij 'De Stek'

Iedere dag creatief aan de slag met pompoenen

Zelhem - Bij Biozorgkwekerij 'De Stek', aan een zijweg van de N316 tussen Velswijk en Doetinchem, is er een ruime keuze aan pompoenen. In de maand oktober en tot 15 november kan je elke middag van 13.30 tot 16.00 uur gezellig creatief aan de slag met pompoenen in de sfeervolle kas. Samen met vrienden, ouders, opa's en oma's; iedereen kan meedoen! Ook op zondag 11 en 25 oktober van 11.00 tot 16:00 is dit mogelijk.

In mei zijn er meer dan 1000 planten gepoot in het land. Vanaf eind augustus zijn de mensen van Biozorgkwekerij 'De Stek' druk met het oogsten en de aankleding van de kas, waardoor het er gezellig en warm eruit ziet.

Naast het uithollen van pompoenen zijn er ook andere gratis activiteiten: pompoensjoelen, dammen en boter-kaas-en-eieren. Daarnaast worden er wafels gebakken waarbij eigengemaakt pompoenenjam aangeboden wordt, ook is er de mogelijkheid om pompoenensoep te proeven.
Kortom; er heerst een gezellige sfeer voor alle leeftijden en ze nodigen je graag uit om bij De Stek deze sfeer te ervaren.
Ook voor kinderfeestjes erg leuk om te doen!

Aanmelden voor de workshops of informatie over de kinderfeestjes, kan bij Maria Aaldering via onderstaande telefoonnummer: 0314-324356.


www.aaldering-destek.nl