Wekelijks oefent het koor in cultureel centrum De Brink. Foto: PR.
Wekelijks oefent het koor in cultureel centrum De Brink. Foto: PR. Foto:

Zelhems Mannenkoor op weg naar Kerst

Mannenkoor met optredens in verschiet zoekt nieuwe leden

Zelhem - Het christelijk mannenkoor Zelhem is onlangs na een vakantieperiode weer begonnen met de wekelijkse repetities.

De Brink
Zoals vanouds op de donderdagavond, vanaf 19.45 uur in het cultureel centrum De Brink, aan het Stationsplein in Zelhem.

Het koor is nu al volop bezig met de voorbereiding voor de Kerst. Want voor en tijdens de kerst zal het mannenkoor weer te beluisteren zijn op verschillende plaatsen.

Gouden Leeuw
Het eerste optreden zal zijn op donderdag 17 december in het Zorghotel De Gouden Leeuw in Zelhem. Op zondagmiddag 20 december zal er dan weer de jaarlijks alom bekende Kerstsamenzang zijn in de Lambertikerk te Zelhem.

Op dinsdagavond 22 december zal het mannenkoor een kerstconcert organiseren in de Grote Kerk in Halle. Aan dit concert zal medewerking worden verleend door het koor Inspiration uit Halle en het koperkwintet Brameth Brass Band. Verder zal het koor medewerking verlenen aan de kerstnachtdienst in de Remigiuskerk te Hengelo. Men is dus nu weer begonnen met het instuderen van zowel oud als nieuw repertoire voor al deze kerst optredens.

Ledenwerfactie
Het koor dat momenteel bestaat uit ongeveer zestig leden zal op korte termijn een gerichte ledenwerfactie houden, om ook voor de toekomst het ledenaantal op peil te houden.

Een mooie gelegenheid voor mannen die ook van zingen houden om nu alvast eens een kijkje te komen nemen, en de sfeer eens te proeven binnen het koor.

U Kunt dus vrijblijvend binnenlopen en bent van harte welkom, iedere donderdagavond in het Cultureel Centrum de Brink te Zelhem.
Van 19.45 tot 22.00 uur.


www.mannenkoorzelhem.nl