The Marshalls openen het muziekseizoen van café 'de Tol'. Foto: PR.
The Marshalls openen het muziekseizoen van café 'de Tol'. Foto: PR. Foto:

The Marshalls bij café 'De Tol'

Wittebrink - Het muziekseizoen bij café 'de Tol' in de Wittebrink begint zondag 11 oktober met een optreden van 'the Marshalls'. Zolang de 'R' in de maand zit, betekent dat een maandelijks optreden van bandjes op de tweede zondagmiddag van de maand. Het optreden begint rond 16.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

De aftrap van het seizoen wordt verzorgd door The Marshalls. De band draait inmiddels al ruim tien jaar mee en trad op in de kleinste kroeg tot in illustere zalen als 013, verzorgde het voorprogramma van bands als Normaal en speelde op festivals als de Zwarte Cross. De band speelt nummers die ze als puistige pubers vol overgave voor de spiegel playbackten. Nu worden ze live het publiek in geslingerd. Klassiekers die iedereen kan meezingen; van onder meer Status Quo, Led Zeppelin, Queen, Golden Earring. Met uitstapjes naar de jaren tachtig en negentig met onder meer Metallica en Van Halen. En uiteraard veel AC/DC, waarmee The Marshalls tot ver buiten de provinciegrenzen furore hebben gemaakt.
In het seizoen zijn verder optredens te verwachten van Kiek Now Es, Moonyard (op 3e Kerstdag!), Band Baby Blue, The Heinoos, Old Ni-js en De Euro's. Via de website www.cafedetol.nl of door de facebook-pagina van café 'de Tol' te 'liken' blijf je op de hoogte van het programma van 'de Tol'.