De Knakkers staan met de bolknak op het podium. Foto: PR.
De Knakkers staan met de bolknak op het podium. Foto: PR. Foto:

De Knakkers bij LIVE@IDEAAL

De Knakkers centraal
bij live@ideaal

Zelhem - Woensdagavond 14 oktober staat de band 'De Knakkers' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt een aantal nummers live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

'De Knakkers' is een driemansformatie uit het Gelderse Hengelo, die bewust terug gaat naar de basis van de muziek. Een gitaar, een basgitaar en een drumstel, meer is er niet nodig om een avondje onvervalste rock 'n roll uit de versterkers te blazen. "Wat we hier precies mee bedoelen is niet op papier uit te leggen, dat moet je gewoon meemaken", aldus de band.
'De Knakkers' is een echte live-band, die een deel van het optreden tussen de bezoekers laat plaatsvinden. Op het repertoire staan bekende covers (die in een eigen versie worden gespeeld) en een aantal eigen nummers, zowel Engelstalig als in het Achterhoekse dialect. De bandleden hebben ruime ervaring opgedaan in de muziekwereld. De onderlinge klik tussen de muzikanten straalt energie uit en dat weten ze over te brengen op hun publiek. Uiteraard ontbreken tijdens een live optreden de bekende 'bolknakken' niet. Ze zullen heftig dampen.

In 'De Knakkers' spelen Mark Oldenhave-gitaar, zang, Ronald Klein Bramel-basgitaar en Richard Oldenhave-zang en drums.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org.
Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.