Na de rit worden de voertuigen tentoongesteld in het centrum. Foto: PR.
Na de rit worden de voertuigen tentoongesteld in het centrum. Foto: PR. Foto:

11e editie Smoks Hanne Rit

Rit voor oldtimers, klassieke auto's en motoren en bromfietsen

Zelhem - Dit jaar wordt er alweer voor de elfde keer een Smoks Hanne Rit georganiseerd voor oldtimers, bijzondere auto's, klassieke motoren en bromfietsen vanuit Zelhem.

De route gaat door het mooie afwisselende landschap van de gemeente Bronckhorst en is ongeveer 90 kilometer lang. Voor bromfietsen is er een aangepaste route.

Deelnemers kunnen zich vanaf 9.00 uur aan de Ambachtsweg 18 bij het nieuwe pand van Polyketting op het industrieterrein aanmelden bij de inschrijving. De koffie staat klaar. Aan deelnemers die zich hebben aangemeld via de website, wordt een routeboek, lunchpakket en rallyschild verstrekt.

Na de rit worden de voertuigen vanaf ongeveer 12.00 uur tentoongesteld in het gezellige centrum van Zelhem. Door de horecaondernemers de Groes, de Smoks, Ellen's Restaurant en B&D Evenementen wordt dit jaar een tent op de markt geplaatst waar men, zelfs als het weer wat tegen zit, iets kan drinken en kan genieten van het optreden van de 60's Alive Band. Natuurlijk zijn ook diverse winkels en terrassen geopend.

De kinderen worden niet vergeten. Zij kunnen zich vermaken op een springkussen en een kartbaan.


www.smokshannerit.nl