Staats Fluit (l) wenst Peter van Slingerland (r) alle succes met zijn eigen bedrijf.
Staats Fluit (l) wenst Peter van Slingerland (r) alle succes met zijn eigen bedrijf. Foto:

Fluit Tweewielers in Keijenborg wordt Van Slingerland Tweewielers

Keijenborg – Vanaf 1 oktober wordt Fluit Tweewielers in Keijenborg officieel overgenomen door Van Slingerland Tweewielers. Fluit Tweewielers verhuist naar Doetinchem en het huidige pand aan de Hengelosestraat 14 in Keijenborg wordt overgenomen door Peter van Slingerland.

Peter:" Ik heb bijna tien jaar gewerkt voor fietsenmerk GIANT, maar wilde altijd al graag een eigen bedrijf beginnen. Fluit Tweewielers was na meer dan 25 jaar toch echt uit het jasje gegroeid en op zoek naar een groter pand. Dit kwam mooi samen, want het huidige pand in de Keijenborg van 800 m2 is uitermate geschikt voor mij als beginnende ondernemer. De locatie is centraal gelegen, er is volop parkeergelegenheid en voldoende ruimte aan de achterzijde voor het uitproberen van fietsen."

Op donderdag 1 oktober vindt officieel de overdracht plaats. Een deel van de inventaris zal worden overgenomen en binnen zal het een en ander veranderd worden aan de indeling en uitstraling. Peter benadrukt: "Ondanks de geplande werkzaamheden tot het einde van het jaar, kan de klant bij ons gewoon terecht voor reparatie, service en aankopen". Vanaf begin 2016 zal de klant een aantrekkelijke en goed gesorteerde winkel kunnen verwachten met oog voor ieders budget. Verkrijgbaar zijn de elektrische fiets, stads en lifestyle fiets, tour en sportieve fiets, kinderfiets, racefiets, mountainbike en onderdelen & accessoires.

Ideeën voor de tweewielerzaak heeft de beginnende ondernemer genoeg. "Ik wil graag zoveel mogelijk segmenten bedienen. Zo wil ik me met Van Slingerland Tweewielers meer gaan richten op het sportsegment met ATB fietsen, racefietsen en toebehoren in de populaire prijsklasse met een aantal bekende A merken. Daarnaast wil ik, naast het normale assortiment, ook producten bieden voor de prijsbewuste consument. Tot slot wil ik in de toekomst ook meer de nadruk gaan leggen op aankoopbegeleiding en goede uitleg voor ouderen bij de aankoop van een elektrische fiets".

Van Slingerland Tweewielers zal dezelfde openingstijden blijven hanteren en ook het telefoonnummer blijft ongewijzigd. Wel komt er een nieuwe website; daar wordt op dit moment nog aan gewerkt. U bent vanaf donderdag 1 oktober van harte welkom bij Van Slingerland Tweewielers.


vanslingerlandtweewielers.nl


Open dag bij Goma B.V.

Hengelo - Het jaar 2015 staat bij Goma in het teken van de ingebruikname van een nieuwe hal, goed voor een oppervlakte van ruim 1700 m². De ingebruikname van de nieuwe hal, de groei van Goma en de trots van het bedrijf is voor Goma reden om een open dag te organiseren voor geïnteresseerden. Deze dag vindt plaats op zaterdag 3 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Tal van nieuwe ontwikkelingen en investeringen maken het extra interessant om een kijkje te nemen bij Goma. Op deze dag is er voor iedereen (jong en oud) de gelegenheid om het bedrijf te bezichtigen en de machines in werking te zien. Aan het einde van de route is er de mogelijkheid om de geschiedenis van Goma opnieuw te beleven, onder het genot van een hapje en drankje. U bent van harte welkom op 3 oktober tussen 10:00 uur en 16:00 uur. GOMA is een toeleverancier van internationale allure, gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten (halffabricaten, maar ook complete producten). Het bedrijf produceert onder andere behuizingen en omkastingen voor zeer verschillende markten. Daarbij is alles mogelijk: co-engineering, het gebruik van volautomatische plaatbewerkingsmachines, las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie, montagemogelijkheden en een eigen gereedschapmakerij. Goma onderscheidt zich door haar expertise en kracht aan de 'voorkant' van de productie. De klant helpen de oplossing te zoeken voor het betreffende vraagstuk, is dan ook de eerste vereiste voor een mooie samenwerking. Naast bovengenoemde technische mogelijkheden is Goma ook een logistieke partner voor zowel het op voorraad houden van producten, als de JIT leveringen op basis van prognoses en afroepen door de klant.
Wie groeit is met grote regelmaat op zoek naar gemotiveerde mensen die mee willen groeien met een prachtig familiebedrijf. Tijdens de open dag is er voldoende gelegenheid om de huidige vacatures te bekijken en hierover informatie te krijgen. Of houd de website in de gaten.


www.goma.nl


Dit jaar is de nieuwe hal in gebruik genomen. Foto: PR.