Het allereerste bordje van Veenhuis Bouwbedrijf. Foto: PR.
Het allereerste bordje van Veenhuis Bouwbedrijf. Foto: PR.

Veenhuis Bouwbedrijf 1955-2015:

Zestigjarig jubileum

Regio - In 1955 vestigt Jan Hendrik Veenhuis uit Halle zich in Doetinchem alsonderaannemer. Zijn bedrijf groeit snel en neemt grotere opdrachten aan.

Jan besluit in '68 in Zelhem een bedrijfshal te bouwen waar betonartikelen worden vervaardigd. Ook aan particulieren wordt gedacht. Er worden diverse tuinartikelen vervaardigd, waaronder de bekende beton- en grindtegels.
Anno 2015 bestaan er drie zelfstandige bedrijven: Veenhuis Bouwbedrijf in Zelhem, Veenhuis Sierbestrating in Varsseveld en Veenhuis Machinaal Timmerwerk in Zelhem. Het zestigjarig jubileum wordt gevierd. Junior en senior: "Wij willen graag mensen die geen persoonlijke uitnodiging hebben gehad uitnodigen voor de receptie om te delen in de feestvreugde en ons persoonlijk de hand te schudden. Het is onmogelijk om de contacten die zijn ontstaan in deze jaren allemaal persoonlijk uit te nodigen. Vandaar dat wij op deze manier proberen onze klanten, leveranciers, collega's en vertegenwoordigers te bereiken." De receptie wordt gegeven op 6 oktober in Zalencentrum Kruisberg, Kruisbergseweg 172 te Doetinchem van 15.00 t/m 18.00 uur.