De opening van het theaterseizoen met illusionist Christian Farla.
De opening van het theaterseizoen met illusionist Christian Farla. Foto: Meike Wesselink

Betoverend theaterseizoen

Regio - Het theaterseizoen gaat weer van start; een betoverend nieuw theaterseizoen. De Oost Gelderse theaters staan weer gereed om de zaaldeuren wijd open te zetten voor het publiek. Treed binnen in de feeërieke sfeer van de theaters en zak weg in het rode pluche van de theaterstoelen.Laat u betoveren door de prachtige voorstellingen die de Oost Gelderse theaters te bieden hebben en misschien volgt er wel magie…

Traditiegetrouw hebben de Oost Gelderse theaterdirecteuren een ludieke actie opgezet om gezamenlijk op theatrale wijze het nieuwe theaterseizoen te openen. Dit jaar in samenwerking met de Nederlandse illusionist Christian Farla. Daarmee is een betoverende, maar ook zeker een spectaculaire start van het nieuwe theaterseizoen een feit.

Deze betoverende film is te zien op de websites van alle deelnemende theaters.

Oost Gelderland kent flink wat podia. Van grote schouwburgen met meer dan 220 landelijke en regionale voorstellingen tot zeer kleinschalige en geheel door vrijwilligers gerunde podia met in het kleinste geval 4 voorstellingen. Ze zijn allen verenigd in het netwerk Theaters Oost Gelderland. Gezamenlijk stemmen zij programmering af en wisselen faciliteiten en personeel uit. Jaarlijks openen zij ook gezamenlijk hun theaterseizoen. Dit jaar is het thema: Een betoverend nieuw theaterseizoen.

Deelnemende theaters zijn Amphion (Doetinchem), De Storm (Winterswijk), Hanzehof (Zutphen), Het Musiater (Zevenaar), Schouwburg Lochem, DRU Cultuurfabriek (Ulft), 't Spieker (Eibergen), De Pol (Aalten), 't BarghseHuus ('s-Heerenberg), Klein Theater Dinxperlo en de Gruitpoort (Doetinchem).


Open dag Golfclub 't Zelle

Hengelo - Dit najaar stelt Golfclub 't Zelle voor de derde keer haar wedstrijdbaan en faciliteiten ter beschikking tijdens de open dag op zondag 20 september.

Belangstellenden van jong tot oud, kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur onder begeleiding van professionals, vrijblijvend kennismaken met de golfsport door het volgen van onder meer een gratis clinic. Jeugdspelers begeleiden tevens belangstellenden op de par 3 baan. Tijdens de open dag proberen leden en medewerkers van de club u natuurlijk te enthousiasmeren. Chippen, putten en swingen… U weet er straks alles van. Tijdens de open dag zijn er voor beginners speciale arrangementen. Zo komt golfen ineens dichtbij.
In het bezit van een EGA-handicap maar nog geen kennis gemaakt met één van de mooiste en meest uitdagende wedstrijdbaan van de Achterhoek? Kom dan op de open dag 9 holes spelen tegen een gereduceerd weekendtarief van 25 euro. Aanmelden kan via info@gczelle.nl. De eerste flight start om 12.30 uur.

Enthousiast? Kom dan kennismaken met de golfsport tijdens de open dag op 20 september.


www.gczelle.nl