Afbeelding
Foto:

Pop-up restaurant Gaon in Vorden

De tent van Gaon wordt opgezet in Vordense contreiren

Vorden – Vrijdagavond 25 september is Vorden één eetgelegenheid rijker; de tent van het restaurant Gaon wordt dan opgezet in deze contreien.

De Achterhoek proeven in de Achterhoek met een cultureel sausje, dat is 'Gaon etten in de Achterhoek' in een notendop.
Vrijdag 25 september kom het ééndaagse spektakel naar Vorden en omgeving om daar de tent en de keuken op te zetten.

Waar precies, dat weet u pas kort voor aanvang van het diner. Dat is de grootste verrassing. Gaon was al eens in het Beeldenmuseum in Kranenburg en het kasteel in Vorden. Het is dus in ieder geval een unieke locatie waar u normaliter geen driegangenmenu kunt nuttigen. Klein tipje van de sluier: het is bijna oktober, oogstmaand dus.

Maar wat er geoogst moet worden? Op deze vraag krijgt u het antwoord als u zich aanmeldt via de site.

U reserveert een plek en bent verzekerd van een sfeervolle avond uit met (h)eerlijk eten bereid van verse streekproducten van het seizoen, Achterhoekse wijn en bier en gezellige disgenoten. Tussen de gangen door wordt u vermaakt met cultuur, muziek en/of krijgt u informatie over de locatie waar u zich bevindt.

Aan het eind van de avond gaat u naar huis met een 'metnemtoete' met informatie en lekkers.

Meld u aan en kom, want dit restaurant op deze unieke plek staat er maar één avond dus laat die kans niet voor bij gaan en schuif aan. De gastheren en -vrouwen heten u van harte welkom bij alweer de 23ste editie van Gaon.


www.gaon.nl