Matty klein Gotink. Foto: Gerbert Vruggink.
Matty klein Gotink. Foto: Gerbert Vruggink. Foto: Meike Wesselink

Van Gelderse kampioenschappen

naar Nederlandse kampioenschappen

Zelhem Het verenigingsteam van Rijvereniging Zelhem heeft zich, dankzij een sterk optreden tijdens de Gelderse kampioenschappen in Brummen, weten te plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo.

De Nederlandse kampioenschappen, ofwel de Hippiade, vinden plaats op 4 en 5 september op de terreinen van de nationale paardensportbond in Ermelo. Hier strijden de beste ruiters en amazones uit de basiswedstrijdsport om de nationale titels. Ook is er dus het verenigingskampioenschap, waarbij vier dressuurruiters en vier springruiters van één vereniging gezamenlijk een goed resultaat neer moeten zetten voor het binnenhalen van de kampioenstitel.
In augustus presteerde het verenigingsteam van Rijvereniging Zelhem al goed en constant op de Gelderse kampioenschappen in Brummen, met hoge dressuurscores en foutloze parcoursen. Hiermee behaalde het team een zeer nette achtste plaats. Dit was voldoende voor een startplek op het NK, waar het team natuurlijk gebrand is op weer een mooie eindstand.


Lawn Tennisclub Zelhem geeft try out

Zelhem Om iedereen, die geen lid is van LTC te overtuigen van het feit dat tennis een prachtige sport is, start de vereniging nogmaals met een Try-Out-periode van 4 weken.

Vanaf maandag 7 september kunnen geïnteresseerden vier weken lang tennis uit te proberen. U krijgt vier gratis tennislessen van een halfuur en geoefende leden maken u wegwijs met de club. U brengt sportschoenen mee, tennisracket en ballen zijn aanwezig. Na vier weken beslist u of u doorgaat of gebruikmaakt van een actie-abonnement van 50 euro, waarmee u 3 maanden gebruik kunt maken van de banen en drie lesuren krijgt. Aanmelden kan via onderstaand emailadres of telefoonnummer.


tennis-try-out@ltczelhem.nl
tel: 0314 623105