Heidi Gosselink en Yvonne Eugelink runnen vanaf heden samen De Modehal.
Heidi Gosselink en Yvonne Eugelink runnen vanaf heden samen De Modehal. Foto: Bernadet te Velthuis

Nieuwe bovenverdieping en twee nieuwe afdelingen

Heropeningsweekend van De Modehal in Vorden

Vorden – Gesloten is De Modehal niet geweest, maar een heropening is wat Heidi Gosselink en Yvonne Eugelink betreft wel op zijn plaats. Zo is De Modehal in Vorden uitgebreid met een geheel nieuwe bovenverdieping en zijn er maar liefst twee nieuwe afdelingen bijgekomen. Verder komt Yvonne Heidi ondersteunen en zullen zij vanaf nu samen De Modehal bestieren. Dit alles wordt gevierd met een heus heropeningsweekend waarbij de officiële heropening plaatsvindt op vrijdag 28 augustus, vanaf 13.00 uur, aan de Kerkhoflaan 3C in Vorden.

Heidi en Yvonne hebben elkaar bij toeval leren kennen in de kledingwinkel LBC aan de Burg. Galleestraat in Vorden, waar Heidi op dat moment haar laatste werkdag volmaakte. Vlak voor sluiting kwam Yvonne als laatste klant binnen en ontstond er tussen de dames, beide met een voorliefde voor mode, een klik.
Yvonne vertelt:"We hielden contact en ik kwam Heidi af en toe helpen met De Modehal. Zelf droomde ik er altijd al van om een winkel in kleding en accessoires te beginnen, maar liever niet alleen. Dus toen Heidi met plannen tot uitbreiding kwam en wel wat hulp kon gebruiken, is het balletje gaan rollen".

Nieuwe afdelingen
De nieuwe afdelingen die aan de Modehal zijn toegevoegd zijn gevestigd op de nieuwe bovenetage en bestaan uit: Herenkleding en Dameskleding grote maten (t/m maat 56). Heidi:"Beneden stond al wel wat herenkleding, maar deze collectie was beperkt en ik merkte dat er steeds meer vraag naar kwam. Nu hebben de heren de helft van de bovenverdieping voor zichzelf met een uitgebreid assortiment met casual herenkleding van bekende merken als Cars en Blue Seven.".

Ook aan de dames met een maatje meer is gedacht, zij kunnen op de bovenetage een uitgebreide collectie dameskleding vinden in grote maten. Verder beschikken alle drie afdelingen over meerdere, zeer ruime paskamers, een ruim opgezette collectie en een gezellige koffietafel, waar men kan genieten van een kopje koffie. Heidi:"De koffie staat bij ons altijd klaar. Deze huiselijke gemoedelijkheid staat, naast persoonlijke aandacht en de beleving van een avondje uit, bij ons centraal".

Geen outlet
Wat de dames graag willen benadrukken is dat De Modehal de nieuwste collecties mode en accessoires verkoopt en daarmee een modewinkel is en géén outlet. Yvonne: "Bij De Modehal zijn altijd de actuele collecties verkrijgbaar met bekende merken zoals: "Yest, Red Button, Moglie, Sophia Perla, Blue Seven en vele andere. Ook zijn we nu alweer druk in de weer voor de collecties van 2016.".

Totaal beschikt De Modehal over maar liefst 380 m2 met de nieuwste collecties kleding, maar ook bijpassende tassen, schoenen en prachtige bijoux van o.a. Senta la Vita. Aangevuld met een ruime parkeergelegenheid voor de deur en een gezellige kinderhoek, is De Modehal dé plek om op uw gemak een middag of avond te winkelen.

Heropeningsweekend
Het heropeningsweekend duurt van vrijdag 28 t/m zondag 30 augustus. Op deze dagen is De Modehal op vrijdag en zaterdag open van 13.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Gedurende het heropeningsweekend ontvangt u 10 procent korting en leuke attenties bij uw aankoop.

Verder zal er een nagelstyliste en kleurconsulente aanwezig zijn en kan men onder het genot van een hapje en drankje genieten van livemuziek. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen. Vanwege de voorbereidingen voor de heropening, is De Modehal op donderdag 27 augustus gesloten.

Nieuwe openingstijden
De nieuwe openingstijden vanaf 1 september 2015 zijn: woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur. Elke tweede zondag van de maand is het koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. De Modehal is te vinden op industrieterrein Werkveld, aan de Kerkhoflaan 3C in Vorden.

Voor meer informatie over komende modeshows, avondopeningen en acties, zie de Facebookpagina 'De Modehal Vorden'.


Telefoon: 06-16331608