Muziek maken bij de Harmonie van Prinses Juliana.
Muziek maken bij de Harmonie van Prinses Juliana.

Nog plaatsen beschikbaar muzieklessen Harmonie Prinses Juliana

Zelhem - Lijkt muziek maken je leuk? Wil je noten leren lezen? Hou je van gezelligheid en plezier? Meld je dan aan voor muziekles bij Harmonie Prinses Juliana. Het nieuwe opleidingsseizoen van Harmonie van Prinses Juliana gaat weer van start.

Onze gediplomeerde docenten staan wederom klaar om kinderen muzikaal op te leiden. Dit jaar kan voor het eerst direct op een instrument begonnen worden, zonder dat daar blokfluitlessen aan vooraf hoeven te gaan. Lijkt een dwarsfluit je wel wat? Of toch liever een klarinet? Een trompet kan ook. Of wat dacht je van slagwerk? Geef je dan nog snel op voor de nieuwe lessen. Instrumenten worden, indien voorradig, door de vereniging beschikbaar gesteld.
Een muzikale ondergrond is niet noodzakelijk; iedereen kan zich opgeven. Al snel zul je mee kunnen doen in ons opleidingsorkest Voorslag. Muziek maken was nog nooit zo gezellig.
Onderzoeken tonen aan dat muziekonderwijs niet alleen een positieve invloed heeft op ruimtelijk inzicht en wiskunde, maar dat kinderen die muziekles krijgen ook beter lezen dan kinderen die geen muziekles hebben gehad. Muziek maakt dus slim.
Voor meer informatie of aanmeldingen, kunt u contact opnemen met opleidingscoördinator Milie Wolsink, (0314) 623646, e-mail miliewolsink@gmail.com