Genieten van gezelligheid en goede muziek op het vrijwel geheel overdekte terrein.
Genieten van gezelligheid en goede muziek op het vrijwel geheel overdekte terrein.

Opnieuw een recordaantal bezoekers

Tiende editie Feestival doorslaand succes

Hengelo - Vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus werd er in de wei aan de Zelhemseweg in Hengelo een flink feest gevierd, waaraan ruim 2500 bezoekers meededen. Dit is opnieuw een recordaantal bezoekers.

De sfeer was ongelooflijk goed, bezoekers waren razend enthousiast en ondanks een druppeltje regen op de zaterdagavond was het vooral genieten van gezelligheid en goede muziek op het vrijwel geheel overdekte terrein.

"Het viel me dit jaar echt op dat er zoveel vrolijke mensen rondliepen en dat de stemming onderling zo goed is. Iedereen heeft zin in een feestje," aldus Els Harmsen vanuit de muntenkassa. Dat de organisatie niets liever wil dan gewoon een leuk feestje organiseren is duidelijk. Feestival is eigenlijk een klein festival waarbij er voor eenieder wat wils is.

Feestival: gewoon een leuk feestje voor jong en oud

De mix tussen jong en oud is iets wat de gezelligheid zeker ten goede komt. Elk jaar wil Feestival de bezoeker kunnen blijven verassen met nieuwe podia, aankleding en artiesten. "We beseffen ons heel goed dat we dankbaar mogen zijn voor alle hulp van zowel vrijwilligers als sponsoren. Zonder hen kunnen we niet blijven vernieuwen en kan Feestival zich niet onderscheiden van andere evenementen," aldus Tim de Jong.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie en wil via deze weg alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers enorm bedanken voor hun positiviteit, waardoor het evenement een succes is geworden.

Namens de organisatie: "Bedankt en tot volgend jaar!"