De tiende editie van Feestival trapt op vrijdagavond 14 augustus af.
De tiende editie van Feestival trapt op vrijdagavond 14 augustus af. Foto:

Feestival op vrijdag: Poor John,

Menno Barreveld en Feest DJ Martin

Hengelo - De tiende editie van Feestival trapt op vrijdagavond 14 augustus af. Op deze avond zullen Poor John, Menno Barreveld, Feest DJ Martin en Harald de feestgangers op het feestterrein aan de Zelhemseweg vermaken.

Poor John is een band die bestaat uit twee broers, die op een dag om een bandje te gaan beginnen. De ene broer is drummer, bassist en zanger. De ander is gitarist, zanger en speelt mondharmonica. De twee broers krijgen het voor elkaar om het publiek toch het gevoel te geven alsof er een complete band op het podium staat. En dan is daar Menno Barreveld, bekend van radiostation Q-music en het Foute Uur. Met de muziek uit dat Foute Uur zal hij het festivalterrein van Feestival uit zijn voegen doen barsten. Ook Feest DJ Martin maakt op vrijdagavond zijn opwachting. Deze nuchtere en bescheiden Achterhoeker weet met zijn prikkelende platenkeuze menig zaal plat te spelen met hedendaagse top 40 hits zijn, maar ook met house, dance, aprés ski of een stukje onvervalste Achterhoekse rock and roll.

De zaterdag van Feestival is de hoofdmaaltijd van een prachtig feestweekend. En wel met de muziek van The Euro's en The Pianoco's. Net als op vrijdag zijn ook Feest DJ Martin en Harald deze avond weer van de partij op het feestterrein aan de Zelhemseweg. En zij krijgen deze avond versterking van nog twee DJ's! De driekoppige band The Euros staat garant voor een brute show, die de mannen volrammen met meer dan 120 superhits uit heden en verleden. Een energieke show in een decor met onder andere een mega-videowall en CO2 kanonnen.

Sinds een aantal jaren hebben The Euros ook steeds meer succes met eigen geschreven singles waarmee ze inmiddels scoren op de landelijke radiostations en hebben ze meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland. Ook The Pianoco's staan op het programma. Schrijf je verzoekje op de viltjes en luister naar de frisse vertaling van je aanvraag of sing along met de artiesten van The Pianoco's.

Kaarten voor de vrijdagavond in de voorverkoop 5 euro en 7,50 euro aan de kassa. Zaterdagavond kaarten kosten 12.50 euro in de voorverkoop en 15.00 euro aan de kassa. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via feestival-hengelo.nl of via de voorverkoopadressen. Dit zijn Expert Eliesen en BP Wenting in Hengelo, Etos Barendsen in Vorden, Sigarenmagazijn Roenhorst in Zelhem, Café Heezen in Steenderen en Focus Fashion Ruurlo.