Leerlingen, leerkrachten en ouders kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feest.
Leerlingen, leerkrachten en ouders kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feest. Foto:

Dit jaar in het teken van straattheater

Bruisende fancy fair Woordhof

Hummelo - De Fancy Fair van OBS de Woordhof in Hummelo stond dit jaar in het teken van Straattheater. Het was een geweldig feest met veel bezoekers, van jong tot oud.

Op het schoolplein waren verschillende leuke spellen en activiteiten te doen. Daarnaast traden leerlingen individueel of samen met een vriend(in) op en waren er acrobaten en levende standbeelden. Maar het hoogtepunt van de avond waren toch wel de voorstellingen van de verschillende groepen.
Zo verzorgde groep 5 een prachtige stratenmakers-act en keek groep 7 in 2085 terug op haar basisschooltijd in 2015. Al hun hoogtepunten van dat jaar, zoals het winnen van het schoolvoetbaltoernooi en het kamp op Ameland, met een prachtige bonte avond, kwamen aan bod. Dit hilarische stuk was helemaal zelfgeschreven door groep 7 leerlinge Anouk Jolink. Een belofte voor toekomstige openluchtspelen in Hummelo.
Dit jaar was ervoor de leerlingen een selfiewedstrijd uitgeschreven met als thema Kruip in de huid van...
De jury had het zwaar met de vele inzendingen, maar uiteindelijk ging de eerste prijs naar Isa Klein Kranenburg, die voor haar selfie in de huid van Freek Vonk was gekropen. Leerlingen, leerkrachten en ouders kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feest.