Cleo Vlogman.
Cleo Vlogman. Foto:

Groot zangtalent bij Grand bistro
de Rotonde in Vorden

Vorden - Zangeres Cleo Vlogman, voor velen uit Vorden een bekend dorpsgenoot, is een leuke enthousiaste jonge meid die behoorlijk wat pit en plannen heeft wat betreft haar zangcarrière.
En vooral 1 ding is zeker: zin in zingen en zin in gezelligheid!

Het begon allemaal met het Vordens songfestival.

Songfestival
"Ik vond het altijd al leuk om te zingen en dit was mijn kans om dit te doen. 12 jaar was ik en mijn moeder zei nog zo: "En niet denken dat je gaat winnen! Je bent pas twaalf en je doet mee voor de lol.". "Ik was helemaal niet bezig met 'winnen', ik wilde gewoon dat podium op. Daarom ook mijn verbaasde reactie toen ik toch de winnaar bleek te zijn."

Opleiding Ondernemend Artiest

Zanglessen
"Ik ben begonnen met zanglessen bij Maartje Epema en sindsdien ging ik serieus bezig met de muziek.

Soms een klein optreden op een feestje of een open dag op mijn school.
Beetje bij beetje werd dit meer en werd ik ook wel eens gevraagd ergens te komen zingen, super leuk natuurlijk.

Ondernemend Artiest
Na mijn middelbare school ben ik naar het ROC van Twente gegaan waar ik de opleiding Ondernemend Artiest heb gevolgd. Dit heb ik afgelopen schooljaar afgesloten met mijn eindconcert in Metropool in Hengelo. Super vet".
Tegenwoordig heeft Cleo zangles en vocaal coaching van Jayms Bulo. "Met hem schrijf ik tevens eigen nummers en ben ik actief in de studio. Ik hoop nog lang van de muziek te kunnen genieten en hopelijk er mijn werk van te kunnen maken. Ik kijk uit naar 18 juli, het optreden op de zomerfeesten in Vorden bij Grand Bistro de Rotonde. Ook zullen dj's Mike van Doorn en Gerard Ekdom draaien. Samen zorgen we voor een leuk feest."


https://www.facebook.com/VordenseZomerfeesten