De regen kwam zo nu en dan met bakken uit de lucht maar dat mocht de pret en sportiviteit niet drukken. Foto:

41 teams streden tegen elkaar

Beachvolleybal Drempt succes

Drempt - Op zaterdag 20 en zondag 21 juni was er weer een editie van Beachvolleybal Loonbedrijf Seegers in Drempt. Totaal van 41 teams die in het zand tegen elkaar strijden voor de winst en een gezellige dag.

Volleybalvereniging Focus en de Activiteitencommissie van het Dorpshuis Drempt organiseerden wederom het beachvolleybal-toernooi. De ruime parkeerplaats tegenover het dorpshuis werd mede door Loonbedrijf Seegers getransformeerd tot een waar beachvolleybalveld.

Zaterdag was het eerst de beurt aan de jeugd; 17 teams met kinderen hebben gestreden in het zand. Het was een zeer geslaagd toernooi. Voor alle kinderen was er een drankje en zakje chips. De winnaars gingen naar huis met een oorkonde en een medaille.

17 teams met kinderen, 24 teams met volwassenen

De uitslag was als volgt: Niveau C-Poule, winnaar Halley. Niveau 6, winnaar Givo 62. Niveau 4, winnaar Focus 41. Niveau 2, winnaar Givo 21. Op zondag waren er maar liefst 24 teams met volwassenen aan de start. De regen kwam zo nu en dan met bakken uit de lucht, maar dat mocht de pret en sportiviteit niet drukken. Winnaar van de prestatieklasse werd team Het Zonnige stel en een tweede plek ging naar team De Koentjes. Bij de amateurklasse werd de bepalende wedstrijd gespeeld tussen team Biermanshof en team Aviko. Team Biermanshof mocht met de eer van winnaar gaan strijken.

Volgend jaar hoopt de organisatie wederom op een mooi beachvolleybaltoernooi mede door de samenwerking tussen verenigingen, dorpshuis en lokale bedrijven.