Zwembad Het Elderink.
Zwembad Het Elderink. Foto: Liesbeth Oukes

Sportpromotie op zwembad Het Elderink te Hengelo

Partijtje zomeravond 18+ waterpolo spelen

Hengelo - Zwembad het Elderink heeft dit seizoen iets nieuws. In het kader van sportpromotie kunnen dames en heren in de leeftijd van 18 jaar en ouder op 16 juli en 3 september vrijblijvend een gezellig partijtje waterpolo spelen: Zomeravond 18+ Waterpolo genoemd.

In het heerlijk verwarmde 25-meter bad van Zwembad Het Elderink wordt een waterpoloveld opgezet en wordt er, gewoon voor de lol, een onderlinge wedstrijd gespeeld met de aanwezige mensen.

Zomeravond 18+ Waterpolo is daarmee een ideaal zomerevenement voor zowel actieve waterpololiefhebbers als voor mensen die ooit waterpolo gespeeld hebben in clubverband.Dat zijn er natuurlijk flink wat met illustere (oud-) waterpoloverenigingen als He-Key, Pegasus en NDD in de directe omgeving. Het is niet bedoeld als reünie."Wij willen alle de mensen de mogelijkheid bieden om zonder clubverplichting toch nog een aantal keren per jaar als vanouds te genieten van het spel waterpolo," aldus voorzitter Annette Kok. "U betaalt daarvoor € 3,- aan de kassa van het zwembad en u ondersteunt daarmee het zwembad."

Aanvang van de avond is 20.00 uur en er wordt gespeeld tot maximaal 21.00 uur. Inloop vanaf 19.45 en na afloop is er nog de mogelijkheid om onder het genot van een consumptie elkaar te spreken. Bij voldoende animo is als tweede avond donderdag 3 september van 20.00-21.00 gereserveerd voor deze activiteit. Opgeven voor de avond is niet nodig. Iedereen van 18+ is van harte welkom, het meebrengen van eigen caps is daarbij prettig voor de organisatie.Vertel het door om er met zijn allen één of twee leuke avonden van maken. Zomeravond 18+ Waterpolo gewoon doen en kom naar het Elderink.
Meer informatie op de website. Blijf deze site ook volgen voor verdere ontwikkelingen rond deze activiteit.


www.zwembadhetelderink.nl