Voedselbank van Zelhem kreeg als gift 20 gevulde kratten.
Voedselbank van Zelhem kreeg als gift 20 gevulde kratten.

Albert Heijn schenkt 20 kratten met voedsel

Voedselbank ontvangt gift

Zelhem/Hengelo - Opnieuw is de voedselbank van Zelhem verrast met een gift van wel 20 gevulde kratten van de Albert Hein uit Hengelo voor de voedselbank van Zelhem en omstreken.

De inhoud van de kratten is een welkome aanvulling op de pakketten zoals die elke week worden samengesteld. De kratten van AH bevatten makkelijk te bereiden maaltijden, ingrediënten voor bij de lunch en maaltijden en nog veel meer.

De gebruikers van de voedselpakketten kunnen de komende weken gedeelten ervan in hun pakket vinden. Annie en Hennie zullen daar weer voor zorgen.

Met dit artikeltje en foto wil de Diaconie van Zelhem de AH van harte danken.


Tour de France beleven

Drempt - Het is de wedstrijd voor de Tour de France liefhebbers uit de regio. Op zaterdag 4 juli start de Tour de France in Utrecht. Al ruim twintig jaar wordt in Drempt de Hessentour georganiseerd waarbij er weer volop kans is op prijzen door klassementen en truidragers van de Tour de France goed te voorspellen.

Het spel werd al jaren gehouden onder de noemer Tour de Drempt. Sinds een paar jaar is de naam verandert in Hessentour zodat ook de fiets-tour liefhebbers uit de regio tegenwoordig deelnemen.
Ook mogen er twee jokers worden ingezet tijdens deze tour die dubbele punten opleveren. Het zal niet verbazen dat het tot op het laatste moment nog spannend is wie dit jaar de Hessentour zal winnen. Vorig jaar bleek de winnaar toch nog niet de uiteindelijke winnaar door een verkeerde eindklassement voorspelling. Een deelnameformulier kost 5 euro. De Hessentour start op zondag 5 juli zodat een ieder ruim de tijd heeft om te kijken welke renners er in vorm zijn, om dan vervolgens een eigen favoriete lijst samen te stellen en door te geven.

Tot uiterlijk zondag 15.00 uur kunnen inschrijfformulieren ingeleverd worden op de adressen die op de website vermeld staan.

Kijk op de website voor informatie over deelnemen aan het spel, hoe deelnemers aan een deelnameformulier kunnen komen, benieuwd zijn naar de standen die dagelijks ververst worden of de spelregels. Mochten er dan nog vragen zijn, bel dan met H. Veeneman, (0313) 477062.


home.online.nl/lbouwmeister


Avond rond dementie

Doetinchem - Onlangs was er bij woonzorgcentrum Croonemate een informatieve bijeenkomst voor vrijwilligers over dementie.

Zowel herkenbare situaties tijdens het vrijwilligerswerk werden besproken maar ook werden er persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat doet het met je als je eigen partner steeds meer vergeet en achterdochtig wordt ? Aangezien er vele positieve reacties zijn gekomen op deze informatieve avond komt er een vervolg, ook toegankelijk voor de eerste contactpersoon van de cliënt, voor mantelzorgers, voor buurtbewoners en overige geïnteresseerden.
Heeft u interesse en wilt u hier meer over weten neem dan contact op met Monique Rots-Wieggers tel. 0314-323265.