Leerlingen van Openbare Basisschool De Steenuil.
Leerlingen van Openbare Basisschool De Steenuil. Foto:

O.B.S. De Steenuil in Steenderen sluit de deuren 2 juli

Herinneringen ophalen

Steenderen - Op 10 juli komt er een definitief einde aan een lange periode van openbaar onderwijs in Steenderen. Op deze datum sluit openbare basisschool De Steenuil voor de laatste keer haar deuren. Een school die in de afgelopen decennia een belangrijke plaats heeft ingenomen in de gemeenschap in de kern Steenderen.

Een plek waar velen hun onderwijs hebben genoten en waar de basis is gelegd voor een succesvolle maatschappelijke carrière. Een schoolgebouw in het hart van het dorp, naast de kerk, vlakbij de bank en tegenover de supermarkt. Hoe, in de goede zin van het woord, dorps kan het zijn! De basisscholen in Steenderen gaan in het nieuwe schooljaar samen verder als 'De Pannevogel".

Afscheid openbare basisschool De Steenuil

Een spiksplinternieuwe school op een geweldige locatie bij het zwembad en de sporthal. Een nieuw hoofdstuk van onderwijs in Steenderen wordt opengeslagen.
Op donderdag 2 juli worden met leerlingen, ouders, oud leerlingen, leerkrachten, oud leerkrachten en belangstellenden nog een keer herinneringen opgehaald in de school. Nog een keer de lokalen in, nog een keer door de gangen lopen, nog een keer over het plein wandelen, nog een keer kletsen in de hal…………

Op een informele wijze, onder het genot van een drankje, een hapje en een praatje nemen we afscheid van de school. Iedereen is van harte uitgenodigd om op 2 juli tussen 19.00 en 20.30 uur aanwezig te zijn.


www.obssteenuil.nl