The Cool Trick bij Live@Ideaal.
The Cool Trick bij Live@Ideaal.

The Cool Trick bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 1 juli staat de band 'The Cool Trick' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

The Cool Trick is een drie-koppige 'Punk 'n' Roll' band uit Neede, bestaande uit Teun Brugman (bas), Jasper Manuel (drums) en Tommy Markerink (gitaar/zang). De band werd in 2013 opgericht om eigen muziek te maken, nadat de drie muzikanten in de jaren ervoor ervaring hadden opgedaan bij verschillende andere bands.

Er wordt gemeld dat er zelfs al belangstelling uit het buitenland is en van Tommy Markerink en z'n muzikale makkers mag het. Twee van de bandleden hebben de Herman Brood Academie gedaan en willen dus eigenlijk wel beroeps worden. "Het zou wel te gek zijn als we er nog meer van horen, maar voorlopig verwachten we er maar niet te veel van", aldus Tommy, die bekend werd met The Ramclones, een Ramones-coverband waarmee hij samen met drummer Jasper Manuel 6 jaar op de planken stond.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal.

Live meekijken kan op woensdagavond van 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook live willen komen spelen in het programma, kunnen een mail sturen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org