Zelos F-Pupillenkamp.
Zelos F-Pupillenkamp. Foto:

Voetbalvereniging Zelos sluit seizoen af

Zelos F-Kamp in teken van Zelos Spelen

Zelhem - Het voetbalseizoen van de F-jes van voetbalvereniging Zelos werd in het weekend 12 t/m 14 juni afgesloten met het F-kamp. De organisatie was uitgeweken naar sporthal 'de Pol' en dat bleek een prima locatie, die alles in huis had om het kamp tot een succes te maken.

Het weekend stond in het teken van de Zelos Spelen. Samen met twee stagiaires van de HAN (Sport & Bewegingseducatie) was een compleet programma samengesteld met elke dag sport en spel. Dit alles in de sfeer van de Olympische spelen. Op het programma onder meer een waterestafette, blikgooien, biggenrace, flessenvoetbal, penalty schieten, ballongooien en de allergekste foto. De leiding en vrijwilligers lieten zich daarbij ook niet onbetuigd.

Tijdens de bonte avond op de zaterdag liet de leiding op een alternatieve manier zien hoe een de voorbereiding van zo'n F-Kamp in zijn werk gaat. Voorbereiden, vergaderen, kamp opbouwen, brainstormsessies houden etc. Elke scene werd als een foto uitgebeeld, waar spreekstalmeester Jaap Krol een smeuïg verhaal bij vertelde. Dit leidde tot hilarische taferelen.

Het kamp werd afgesloten met het traditionele voetbaltoernooi. Aan een aantal kinderen en ook leiders was te merken, dat een kampweekend veel energie vergt.