Dj's Gerard Ekdom en Mike van Doorn zijn geen onbekenden van elkaar.
Dj's Gerard Ekdom en Mike van Doorn zijn geen onbekenden van elkaar.

Nieuw tijdens de zomerfeesten op 18 juli:

DJ-Battle voor alle Vordense DJ's

Vorden - De DJ-Battle wordt georganiseerd door Grand bistro de Rotonde en DJ Mike van Doorn. Zaterdag 18 juli is er vanaf 14.00 uur bij de Rotonde tijdens de zomerfeesten een Vordense DJ-BATTLE. Ben jij DJ of wil je DJ worden, dan is dit je kans je eigen stijl ter oren te brengen.

Ongeveer 10 deelnemers kunnen deze middag meedoen en laten zien wat ze kunnen. Geef je eigen stijl aan en laat zien hoe goed je bent!
Een echte DJ Booth zal voor je klaarstaan. Je krijgt 20 minuten om je mix te presenteren, zorg dat het publiek achter je staat, mee danst, mee klapt of verras de jury met een spectaculaire unieke act.
Er zal een vakjury en een applaus (db) meter aanwezig zijn. De beoordeling van de vakjury telt mee voor 2/3 en de applaus (db)meter voor 1/3 van het eindcijfer.

Gerard Ekdom komt naar Vorden toe in juli

De beste 3 winnen mooie prijzen en een grote wisselbeker zodat je volgend jaar weer je titel kan verdedigen. De vakjury zal bestaan uit: Richard Martens, Ton Lauckhart en DJ Mike van Doorn. Opgeven kan via dj-battle@bistroderotonde.nl

s 'Avonds zal radio 3 FM DJ Gerard Ekdom zijn draaikunsten laten zien achter de DJ Booth. Deze top DJ,bekend uit o.a. het glazenhuis, regelmatig gast bij RTL-late Night, vaste lunchprogramma: "effe Ekdom" op radio 3FM en ook erg bekend om zijn donkere zware stem, zijn vrolijke platenkeuze en enorme kennis van muziek komt dan eindelijk naar Vorden! Het idee was er al een paar jaar, maar nu wordt het dan eindelijk werkelijkheid. De organisatie hoopt met de DJ-battle en de komst van Gerard Ekdom iets speciaals toe te voegen aan de Vordense Kermis.

's Middags tijdens de kinderbraderie is er, naast de DJ-Battle, ook een Wipeout stormbaan waar Theo Tankink de jeugd van 4-14 zal stimuleren een duo aan te gaan, en waar voor iedere leeftijdsklasse een mooie prijs te winnen valt. 's Avonds zal DJ Mike van Doorn rustig starten met draaien, daarna gaat Cleo Vlogman een geweldig optreden verzorgen en zal de beat weer omhoog gaan met wederom DJ Mike van Doorn. Rond 22.30 uur zal Gerard op het podium treden. Hij zal tot 00.30-00.45 uur in Vorden blijven.

De komende weken zullen er leuke acties komen voor de liefhebbers én grote fans van Gerard Ekdom, Mike van Doorn en Cleo Vlogman. Het enige wat je hoeft te doen is vrienden worden van Grand bistro de Rotonde (facebook) en laat je verrassen.


Opgave: dj-battle@bistroderotonde.nl