Reinier en Leonie in de keuken waar dagelijks de verse maaltijden bereid worden.
Reinier en Leonie in de keuken waar dagelijks de verse maaltijden bereid worden. Foto: Bernadet te Velthuis

Reinier & Leonie vieren 7-jarig bestaan met garantiebonnenactie

Vorden – Het is inmiddels zeven jaar geleden dat Reinier en Leonie hun winkel in groente, fruit & traiteur begonnen aan de Burg. Galleestraat in Vorden. Stond met het vijfjarige bestaan de verhuizing naar de overkant nog centraal, nu 2 jaar later is het tijd voor een terugblik.

Of beter gezegd een vooruitblik, want het ondernemerspaar begint vol enthousiasme te vertellen over de ideeën die zij hebben. Zo vinden zij het belangrijk om met de tijd mee te gaan en in te spelen op de veranderingen in de markt. Voor de nabije toekomst zijn er dan ook voldoende plannen.

Meer dan groente en fruit
Dat Reinier en Leonie meer verkopen dan alleen groente en fruit is wel duidelijk. Van soepen tot buffetten en van kant&klaar maaltijden tot luxe opgemaakte salades; niets is hen teveel.

Gezonde maaltijd compleet met een gratis toetje

Ook zijn ze al helemaal voorbereid op het komende zomerseizoen. Zo verzorgen zij namelijk zeven dagen per week complete barbecues aan huis, inclusief alle toebehoren, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Maaltijdservice
Nieuw is de maaltijdservice: een betaalbare, gezonde maaltijd compleet met een gratis toetje. De maaltijden zijn op te halen in de winkel of worden gratis thuisbezorgd. Ideaal voor als je geen zin of tijd hebt om te koken en toch een gezonde maaltijd op tafel wilt hebben staan. Reinier: "De maaltijden worden bereid met verse producten en zo min mogelijk zout. Het is dus puur van smaak. De maaltijden zijn vooral ideaal voor ouderen, alleenstaanden en drukke huishoudens, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijven wanneer het personeel moet overwerken."

De Garantie Groenteman
Terugblikkend op de afgelopen jaren wordt al snel duidelijk dat het ondernemerspaar trots is op het eigen garantielogo, en met recht! Reinier en Leonie hadden behoefte aan een garantiekeurmerk, en toen bleek dat dit binnen de branche niet bestond, hebben zij zelf het initiatief genomen. Zij zijn vervolgens met telers en leveranciers om de tafel gaan zitten en zo ontstond het garantielogo. Reinier en Leonie werken alleen met zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde telers, die rekening houden met de natuur en het welzijn van mens en dier. Het garantielogo staat dan ook voor pure en eerlijke ambacht, vol van smaak, gezond en niet te vergeten: de 'niet goed, geld terug garantie'.

Garantiebonnenactie
Deze week en volgende week kunt u profiteren van vele kortingen op groenten, fruit & traiteur met de speciale garantiebonnen, die u als bijlage bij dit Contact kunt vinden. Leonie: "Op deze manier willen wij onze klanten bedanken. Zonder hen was dit alles niet mogelijk". Geen bijlage? De garantiebonnen zijn ook in de winkel verkrijgbaar. Deze actie is geldig van 8 juni t/m 22 juni. Tot ziens bij Reinier & Leonie's!