Jessica en John van het Snackhuus.
Jessica en John van het Snackhuus.

Hummelo sinds kort heeft weer een snackbar

Hummelo - Vorige maand heeft snackbar 'Snackhuus' haar deuren geopend in Hummelo. Het Snackhuus is gevestigd in het pandje direct achter 'FF naar Steef'. Na een aantal jaren is er dus weer een snackbar in het dorp. Na de sluiting van de vorige snackbar heeft er een poos een snackwagen gestaan, maar deze is ook weer vertrokken uit het dorp.

De uitbaters, Jessica en John, komen uit Arnhem. Ervaring heeft het paar genoeg, in totaal 15 jaar ervaring in een snackbar. De wens om als zelfstandigen te beginnen lag in het feit dat beiden niet bij een uitkeringsinstantie wilden aankloppen. Zij willen hun eigen geld verdienen.
Behalve patat en kleine snacks, zoals kroketten en frikadellen en verpakt ijs, kan men er ook bijvoorbeeld patat met schnitzel eten, maar natuurlijk ook meenemen. In het pand is een grote bank tegen de muur gezet en een aantal tafels.
Jessica en John hebben plannen genoeg om van hun zaak een succes te maken. "In Hummelo is best veel te doen dat bezoekers aantrekt, en wij zijn de enige snackbar in het dorp". Hummelo wordt na de zomer voor toeristen nog aantrekkelijker gemaakt met de realisatie van de 'Huiskamer van Hummelo', en dan is een snackbar een mooie aanvulling van de horeca in het dorp.