De kinderen staan te popelen om te laten horen wat ze hebben geleerd.
De kinderen staan te popelen om te laten horen wat ze hebben geleerd. Foto: Bernadet te Velthuis

Het piratenconcert is de afsluiting van het jeugdproject "Test het Orkest"

Piratenconcert in de Brink

Zelhem - Nadat Harmonie Prinses Juliana 6 basisscholen had bezocht om kinderen kennis te laten maken met muziek, stroomden de aanmeldingen voor de proeflessen binnen. Nu, een half jaar later, staan 21 enthousiaste kinderen te popelen om te laten horen wat ze de afgelopen maanden hebben geleerd op hun zelf gekozen instrumenten. Deze grote finale vindt plaats op maandagavond 8 juni om 19:00 uur in de vorm van een heus piratenconcert.

De kinderen zullen samen met beide opleidingsorkesten van Harmonie Prinses Juliana een geweldig evenement verzorgen. En wat is een piratenconcert zonder het zoeken naar een schat?

Alles wordt dan ook uit de kast gehaald om de avond geheel in piratenstijl in te vullen. Er worden melodietjes gespeeld van Spongebob, Piet Piraat en Pippi Langkous. Ook de Harmonie zelf zal een bijdrage leveren met piratenmuziek! Vriendjes, vriendinnetjes, opa's, oma's, ooms, tantes, buren, klasgenootjes of andere geïnteresseerden: iedereen is uitgenodigd om te horen en zien hoe hard er door de kinderen gewerkt is. Vanaf 18:45 uur bent u welkom in de zaal en om 19:00 uur wordt het startsein gegeven. Het concert zal ongeveer een uur duren. De toegang is gratis en vindt plaats in Cultureel Centrum de Brink te Zelhem.