De fietstocht voert door Bekveld en omgeving.
De fietstocht voert door Bekveld en omgeving.

Brunch en fietstocht

Schuif eens aan bij Bekveld

Bekveld - "Schuif eens aan bij Bekveld, met brunch en fietstocht." Na twee geslaagde voorgaande versies, kunnen belangstellenden op zondag 7 juni (opnieuw) kennismaken met al het moois dat Bekveld te bieden heeft. Dit zal plaatsvinden in de feesttent aan de Veermansweg 18 te Hengelo.

Gestart wordt met een brunch van 10.30 uur tot 11.30 uur. Daarna is er een fietstocht door Bekveld en omgeving. De start is tussen 11.00 en 12.30 uur. Hierbij zijn er twee mooie routes, een kleine route (15 km) en een grote route (30/35 km). Deze zijn geschikt voor jong en oud.

Prijsuitreiking
Na de fietstocht zijn er tal van activiteiten voor een gezellige middag, zoals de prijsuitreiking naan aanleiding van de prijsvraag in de feesttent. Kortom, een ieder is van harte welkom, of iemand nu wel of geen lid is van de buurtvereniging!

Kosten
De kosten: brunch en route voor volwassenen € 12,00, grote route (zonder brunch) € 4,00, brunch en route voor kinderen € 5,00, kleine route (zonder brunch) € 2,50. Meer informatie op de site. De organisatie hoopt iedereen te ontmoeten bij 'Schuif eens aan bij Bekveld!'


www.bekveld.nl